Koľko stojí montáž oceľovej podpery pri búraní stien?
Dobrý deň, kúpili sme starší dom, chceme zmeniť dispozíciu, takže treba búrať steny. Viete mi povedať, koľko by cca stálo, keď statik navrhne použiť oceľovú podperu a jej následná montáž firmou? Pripájam starú dispozíciu a nové návrhy dispozície. Ďakujem za rady.

@miska_hryzka strechu máte novú?
Ak starú, tak by som zhodila, zbúrala steny, nechala len obvodové múry ... dala priečky ako chcem a postavila novú strechu.
@miska_hryzka strechu máte novú?
Ak starú, tak by som zhodila, zbúrala steny, nechala len obvodové múry ... dala priečky ako chcem a postavila novú strechu.
@zalka dobrý deň, strecha bola menená resp.škridle bolo menené a trámy nechali.
@zalka dobrý deň, strecha bola menená resp.škridle bolo menené a trámy nechali.
@miska_hryzka kamaráti, robili i podkrovie, trošku podmurovali strechu dvihli .. vy nad takým nepremýšlate?
Ale aj dobrá strecha sa dá rozobrať, a nanovo poskladať i škridle .. aj ked je to pracnejšie.
Ale ak starý dom a palubky, tak to značí, že zo spodu pod nimi je škvara, nezávidím rekonštrukciu, prešli sme si tým od podlahy ako sa povie ... 🙂
@miska_hryzka ta rukou kreslena dispozicia je blbost. Ten navrh or architekta je pekny a povodny podorys je tiez pekny. Naco spolocna kuchyna? Ved to je hluk z varenia, pachy z varenia, musi byt tip top aby to pekne vyzeralo :D
@miska_hryzka ta rukou kreslena dispozicia je blbost. Ten navrh or architekta je pekny a povodny podorys je tiez pekny. Naco spolocna kuchyna? Ved to je hluk z varenia, pachy z varenia, musi byt tip top aby to pekne vyzeralo :D
@kitycat aj projektant navrhuje spojenú kuchynu s obývačkou. Dnes len na požiadanie spravia projekt s oddelenou kuchyňou. Kamoška si tak dala stavať dom, tak úplne boli stavitelia v šoku, že to chce mať samostatne.
@kitycat aj projektant navrhuje spojenú kuchynu s obývačkou. Dnes len na požiadanie spravia projekt s oddelenou kuchyňou. Kamoška si tak dala stavať dom, tak úplne boli stavitelia v šoku, že to chce mať samostatne.
@zalka v šoku môžu byť, tiež by som to nikdy nechcela. Pustím robot, šlahač a zbytok rodiny nepočuje TV. Prepojená dverami áno, ale nikdy jedna miestnosť. Prídem z práce, u nás návšteva, ja sa chcem najesť, pred tou návštevou by mi bolo nepríjemné sa napchávať, takto sa v kuchyni v pohode najem, návšteva je za dverami v obývačke, ktoré keď chcem, otvorím, keď nechcem ostávajú zatvorené, ale v jednej miestnosti kuchyňu a obývačku nikdy.

@miska_hryzka za výrez a jeden oceľový preklad som dala 800 eur pred cca 10 r.