Majiteľ ma poslal preč zo stavby
Zdraviim.Aktuálne by ma zaujímalo názor mužov ale aj ženy kľudne. S mužom máme stavebnú firmu, ale ešte predtým než by sme mali tak sme si svoj pomocne postavili dom. Hrubú stavbu som nerobila vtedy som bola tehotná ale keď sme sa dostali k tomu, źe sme zateplovali (vatou) tam som už robila aj ja od miešania lepidla až po ťahanie farby som robila všetko. Všetko ma naučil takže pohoda. Od vtedy som s nimi chodila aj niekedy robiť trebalo zatepľovať bytovky, domy. No teraz sme išli k jednemu pánovi muž sa s nim dohodol na prácu prvý som došla ja a 2 muži. Uvidel ma a surovo ma poslal dop*ci ...jemu žena robiť na dome nebude a podobné veci🤣 chalani mu povedali, že viem robiť a dokon a aj dobre nie len tak halabala 😅 ajtak nie ..stali sme tam jak 3 trúbky lebo ďalší ľudia robia inde koplet stavbu domu čo ja neviem robiť... muž išiel na operaciu tak...ale pán nás nechce pustiť už 2 dni robiť lebo ja...tak ako čo si o tom myslíte...aźtak to je zlé, že žena robí? Aj keď robím normlanu dobru pracu😅
Vôbec nič si z toho nerob. Ja som automechanik, a veru že sa našli starší páni ktorým "žena auto robiť nebude" 😂
@anonym_autor tak tu v prvom rade je dolezite kto ma zmluvu na tu pracu, ak ma majitel zmluvu s firmou, alebo konkretnym podnikatelom = ten si zabezpecuje pracantov, tak popravde, moze si piskat a nerozhoduje o tom, kto bude tu pracu robit. Popravde, to je ako ked k nam pride zakzanik a dozaduje sa "kolegu", lebo co o tom ja viem, zasmejem sa s tym,ze viem vsetko co kolega a budem mu musiet stacit a nech povie co potrebuje.. tu by som ako zamestnavatel, povedala, ze teda nech si to pan postavi sam, ak brani vstupu pracovnikov na stavbu a isla na inu stavbu, majstrov je maaaaalo vraj...
mmochodom vsetky zenske tu dookola mna vedia urobit kopu chlapskej prace, aj na byte ked sme prerabali mali v partii zenu, dokonca aj stolari na montaze nosili zenu so sebou :D nie je to rarita vobec...
cize treba pozriet aku ma ten pan dohodu a podla toho nech sa "sef" dohodne s nim co a ako... a ak sa tam robi na ciernusko na tej stavbe, treba tam kontrolku :DDDD
Ja som elektrikarka 🙈
@anonym_autor nic si z toho nerob , sr je este za opicami...muz robi v tomto fachu v Rakusku uz dlhe roky a vzdy mi vravel ze tam bezne takto baby stierkuju aj na leseni robia ...ja som technik a tiez kukaju , ze baba ...ale spravim to sto krat lepsie a rychlejsie ako nasi chlapi ...mame vo firme este troch 😂 a bezne mi vyvolavaju co maju ako urobit ...
No.to bude asi nejaký arogantný idiot.
Pre takých racej nerobiť,lebo potom sú problémy s peniazmi.
A pre inteligentnou zatepľovať sa dá do -5.a to úplne bez problémov.
Robil som v Rakúsku a tam je to úplne bežné že baby robia na stavbách.
Slovensko je za opicami.to je už úplne normálne
@anonym_autor teraz zateplujete? No nepovedz 😃 este mas nejaku bachorku na dobru noc?
@anonym_1cef0e a? Neni minus tak aky je problem ?
@anonym_autor tak tu v prvom rade je dolezite kto ma zmluvu na tu pracu, ak ma majitel zmluvu s firmou, alebo konkretnym podnikatelom = ten si zabezpecuje pracantov, tak popravde, moze si piskat a nerozhoduje o tom, kto bude tu pracu robit. Popravde, to je ako ked k nam pride zakzanik a dozaduje sa "kolegu", lebo co o tom ja viem, zasmejem sa s tym,ze viem vsetko co kolega a budem mu musiet stacit a nech povie co potrebuje.. tu by som ako zamestnavatel, povedala, ze teda nech si to pan postavi sam, ak brani vstupu pracovnikov na stavbu a isla na inu stavbu, majstrov je maaaaalo vraj...
mmochodom vsetky zenske tu dookola mna vedia urobit kopu chlapskej prace, aj na byte ked sme prerabali mali v partii zenu, dokonca aj stolari na montaze nosili zenu so sebou :D nie je to rarita vobec...
cize treba pozriet aku ma ten pan dohodu a podla toho nech sa "sef" dohodne s nim co a ako... a ak sa tam robi na ciernusko na tej stavbe, treba tam kontrolku :DDDD
@simca06022011 ja som šefka tak isto ako muž 😅nedalo sa s nim dohodnuť. Takže si hĺada inu firmu. My sme dnes isli robiť komptenu prerabku v tej istej dediny 🤣 a je to BRAT TOHO PÁNA🤣 aj obed sme dostali od uja 😅😅
@simca06022011 ja som šefka tak isto ako muž 😅nedalo sa s nim dohodnuť. Takže si hĺada inu firmu. My sme dnes isli robiť komptenu prerabku v tej istej dediny 🤣 a je to BRAT TOHO PÁNA🤣 aj obed sme dostali od uja 😅😅
@anonym_autor ok, tak dobre ste obisli. Ale teda s tebou asi pracu nedohadoval, ked bol prekvapeny 😂
Má asi vysoké ego .Ty žena mu budeš robiť dom a on chlap si na to musí volať ďalších chlapov 🤣
@anonym_autor klient je kkt. vyzvite ho pisomne, nech ta na stavbu pusti s upozornenim, ze inak to nestihnete postavit vcas.
@anonym_autor "myslíte...aźtak to je zlé, že žena robí?" Ano, prinasa to tomu domu nestastie. To si nevedela? Ani sa mu necudujem.
@anonym_1cef0e si chlap?

Moja babka (84)celý život doma vercajg s náradím 🤣🫶dedo citel a i polienka dreva v živote neprelozil. Zato robil najlepšie buchty na svete🤣🤣🤣metafora ale je to tak. Chlapi sú strašne zakomplexovani niektorí. Na východe máme jedinú chladiarku na Slovensku🤟to len tak mimo to. BOZP a školenia nám takisto robí majiteľka firmy a je žena mladšia ako ja....