Moderné kachle verzus klasický krb
Ahojte. Prosím vás v novom dome budeme mať krb/kachle. Chcela som klasický vymurovany ale tie ceny myslím že vystrelia na 6-7tis. Otec mi vravel, že sú aj pekne moderné kachle. Máte niekto nejaké ktoré sa hodia aj do pekného nového domu? Lebo všetkých čo poznám majú 100rocne takže nemám prehľad či ozaj sa dajú kúpiť pekne moderné kachle a nemusíme murovat krb

Dajú sa nájsť aj pekné kachle.
My sme sice mali len na chalupe, ale nám , teda hlavne mne neskutočne vadila tá rúra.Musela byť ohnutá , s kolenom a potom ťahaná hore.
Nakoniec sme dali urobiť normálne krb. Áno, bola to veľká položka, ale za mňa- stálo to za to.
@natalia328 pozri romotop. Pekné a praktické. Máme
Ne by tiež strašne varila tá komínová rúra. S čiastkou ti nepomôžem, krbovú vložku zhotovil známy všetko ostatné sme si spravili sami. Krb nám zohrieva vodu aj radiátory a ešte aj rýchlo máme teplučko
Ahoj, tiež Romotop. Česká značka👍.
@monikabull prosím vás aj vám to všetko robili oni? Či od nich máte len krb a museli ste si zháňať kto vám to spraví
@monikabull prosím vás aj vám to všetko robili oni? Či od nich máte len krb a museli ste si zháňať kto vám to spraví
@natalia328 My sme si ich kúpili v Nitre v krbárskom obchode a oni nám dali kontakt na pána, ktorý to pre nich montuje. Ale nebol to človek od Romotopu. Bol to bežný krbár z NR.🙂
@natalia328 My sme si ich kúpili v Nitre v krbárskom obchode a oni nám dali kontakt na pána, ktorý to pre nich montuje. Ale nebol to človek od Romotopu. Bol to bežný krbár z NR.🙂
@monikabull super lebo na stránke som si všimla že majú kontakt podľa okresu na firmy
Ano, cena je niekde inde, ale dali sme si krb. Mne sa tiez nepacila ta rura ... Za tu cenu je to asi fakt len o dobrom pocite, lebo sa to asi nikdy nezaplati. Ale na to ani nemal byt, kuri podlahovka, aj ked krb nudzovo vykuri cely dom. Mame iba teplovzdusne otvory, ziadne prieduchy, ani doohrev vody, ale zase navyse automaticku regulaciu privodu vzduchu, takze sa ani nestaram ako otvorit/priskrtit. Kebyze mam rozhodovat opat, dam rovnako.

Boli sme na tom rovnako ked sme stavali dom mame nakoniec taketo a sme spokojni