Môžu sa samolepiace koberce lepiť na pôvodnú gumu?
Ahojte chlapci chcem sa vas opýtať vy viete lepšie chcem kúpiť v rodičovskom dome koberce samolepiace a otázka znie môžu sa také koberce lepiť na pôvodnú gumu??...abo zas treba cele schodište rozbíjať a trhať gumu dole
Nie som chlapec ale s týmto skúsenosť mám. Môžeš. Určite kvôli tomu netrhaj gumu. Odporúčam tie schody pred lepením povysávať, umyť, nechať uschnút. Ak chceš môžeš na tie koberčeky pridať extra pásik obojstrannej lepiacej pasky
@doriiis nechcem zas lepiť s chemoprenom lepidlom s chemikáliou je to najhoršie čo môže byť a da sa to dostať aj v Merkury market??..
@stelly652 ak povodna guma dobre drzi na podklade, nie je niekde zvlnena, tak po ocisteni a dobrom odmastneni moze byt dobrym podkladom pre samolepne koberce.
Odmastnenie pred samotnym nalepenim koberca by som robil aspon technickym benzinom (ale bude smrad v celom byte).

Nie som chlapec ale s týmto skúsenosť mám. Môžeš. Určite kvôli tomu netrhaj gumu. Odporúčam tie schody pred lepením povysávať, umyť, nechať uschnút. Ak chceš môžeš na tie koberčeky pridať extra pásik obojstrannej lepiacej pasky