icon

Návrh investičného jednoizboveho bytu 24 m2

herieta123
Včera o 13:29

Návrh investičného jednoizboveho bytu 24m4

Ahojte, čo poviete na tento náš návrh jednoizboveho bytu? Potrebujem viac názorov, mne sa to páči ale možno ešte nejake užitočné zmeny vás napadnú. Jedna sa o malinky jednoizbový byt, takze som musela využiť každý cm aby tam bolo všetko potrebné . Chcela som, aby tam bol gauč aj plnohodnotná postel, keďže som v mladosti bývala v jednoizbaku, tak toto bola moja podmienka 🙂 plnohodnotný spánok nenahradí gauc. TV bude otočná, čiže sa bude dať bez problémov pozerať z postele.
A ak ma niekto slušnosti so spotrebičmi, poraďte do akej značky ísť, aby boli kvalitne ale nie veľmi drahé , taká zlata stredná cesta. Dakujeeeem

Strana
z3
domix147
Včera o 19:02
@herieta123

@anonym_21e1e9 myslelal som, že na MK existujú aj normálni ľudia, ktorí vedia čítať.
Hádam príde aj taký komentujúci 😊

@herieta123 áno je to pekné my máme dom presne zariadený v tomto tóne...a všetci sú z neho paf...a dizajnovala som ho ja sama.
Všetko krásne jednoliate ,minimalizmus, teplé farby,lesklá biela kuchyňa...nič nerusive...svet vonku je rušný dosť...

svetlonos
Včera o 20:14
@herieta123

@anonym_21e1e9 myslelal som, že na MK existujú aj normálni ľudia, ktorí vedia čítať.
Hádam príde aj taký komentujúci 😊

@herieta123
Ahoj, ja ti Dam dobru radu zadarmo 🙂. Existuju postele tavesne a to spodnej strany je Gauc a stôl - takze v Noci spis a cez den mas obyvacku. Alebo ziskas pracovnu/hoby izbu, Decku atd, pokial by Tam ten Gauc nebol. Ak spravne vidim, je Tam zvlast okno, teda izba by SA dala uplne oddelit stenou s dverami = pach z varenia by nesiel do spalne. Rado SA stalo.

anonym_a3e686
Včera o 20:27

@herieta123 za mňa wuaaw. Môžem sa spýtať cez čo ste robili návrh?

kp7333
Včera o 20:31

Farebne prijemny nabytok, ale dispozicne sa mi to nepaci, posobi ako jeden dlhy uzky sliz, v pripade 2 najomnikov ziadne sukromie. A tiez kuchyna je zbytocne velka na taky mini byt.

anonym_61d48e
Včera o 20:49

@herieta123 mne sa to páči. Chýbal mi tam len ten úložný priestor, ale to si vysvetlila. A tú telku by som dala oproti gauču. Komentáre k m^2 si nevšímaj, na MK má každá dom s 2000 m^2 pozemkom. Bývala som na intráku a potom v mini podnájme za slobodných čias a v tomto by sa mi veľmi páčilo.

martinka13
Včera o 20:54

Návrh velmi pekný, rozumné rozloženie. Faktom ale je, že je to garsónka. Aj ked ste opticky oddelili dennú a nočnú časť. Ale to uz pripadní záujemcovia zhodnotia.

anonym_ef811c
Včera o 21:01

Návrh je pekný, moderný, ale tiež mám z toho klaustrofóbiu. Viem si to predstaviť ako apartmán na chvíľkový pobyt, ale nie dlhodobé bývanie. A dávala by som si veľký pozor na výber slušných podnájomníkov, aby si to nemala po roku zničené.

zara1357
Včera o 21:11

@herieta123 na tak malý priestor príliš veľká kuchynská linka. Treba si uvedomiť, že v byte budú max. 2 osoby. Určite by som kuchynský priestor zmenšila. Ta posteľ v otvorenom priestore, kde budú piecť lososa napriklad v trúbe, alebo rezne vysmážať no neviem... Nie je možné priestor kde je posteľ oddeliť sklennou stenou od kuchyne ? Napríklad posúvne dvere až po strop? A skriňa na oblečenie je umiestnená kde ? Farebne/ dizajnovo je to prívetivé.

zara1357
Včera o 21:14

@herieta123 teraz som si všimla ten vstavany stôl. To tam naozaj nie je potrebné. Radšej skriňu na oblečenie. Voľba mať oblečenie pri kuchyni nie je vhodná, lebo to oblečenie napáchne, aj cez zavretú skriňu..

weronika171717
Včera o 21:15

Mne sa to páči. Len mi tam chýbajú rastliny, aj keď je to len vizualizácia. 😊

herieta123
autor
Včera o 22:00
@anonym_dea38f

Mne sa to veľmi páči, akurát ten pult by som tam nedala, ale klasický guľatý stol a stoličky, na ktorých sa sedí určite pohodlnejšie ako na barových..

@anonym_dea38f len je tam vstup na balkón, čiže to by nebolo asi moc dobre a prenajímať ho budem jednej osobe max nejaký par , čiže ten guľatý stol mi príde zbytočný keďže tam budú zbytočne 4.stolicky napríklad. A tento pult som zvolila lebo sa môže využiť aj ako priestor na varenie. Z jednej strany su skrinky kde je tiež plnohodnotný priestor napr na hrnce .

herieta123
autor
Včera o 22:02
@svetlonos

@herieta123
Ahoj, ja ti Dam dobru radu zadarmo 🙂. Existuju postele tavesne a to spodnej strany je Gauc a stôl - takze v Noci spis a cez den mas obyvacku. Alebo ziskas pracovnu/hoby izbu, Decku atd, pokial by Tam ten Gauc nebol. Ak spravne vidim, je Tam zvlast okno, teda izba by SA dala uplne oddelit stenou s dverami = pach z varenia by nesiel do spalne. Rado SA stalo.

@svetlonos ďakujem za názor , pozerala som aj taký typ postele/ sedenia. Ale je to nenormálne drahé a príde mi to aj nepraktické stále rozkladať. Ta miestnosť ma 24m2 čiže to by nebolo dobre spraviť zvlášť ako keby ,,spálňu,, opticky by to nebolo dobre, strasne by to bolo všetko malilinké

herieta123
autor
Včera o 22:03
@anonym_a3e686

@herieta123 za mňa wuaaw. Môžem sa spýtať cez čo ste robili návrh?

@anonym_a3e686 ďakujem krásne , kamarát mi ho robil 🙂

herieta123
autor
Včera o 22:07
@kp7333

Farebne prijemny nabytok, ale dispozicne sa mi to nepaci, posobi ako jeden dlhy uzky sliz, v pripade 2 najomnikov ziadne sukromie. A tiez kuchyna je zbytocne velka na taky mini byt.

@kp7333 ďakujem pekne za názor. Súkromie tam veru nemám kde spraviť , miestnosť nenafuknem, ale ani ho netreba zamna, nedám tam dvoch cudzích ľudí 🙂
veľká kuchyna ? Sporák a umývadlo, musí byt, hneď vedľa je mycka a skrinka jedna. Potom trúba hore mikrovlnka . A vedľa je ešte vstavaná chladnička. Ostatok je len úložný priestor , neviem ako by som ju mohla/vedela zmenšiť ? Môžte dať tip 😊

herieta123
autor
Včera o 22:08
@anonym_61d48e

@herieta123 mne sa to páči. Chýbal mi tam len ten úložný priestor, ale to si vysvetlila. A tú telku by som dala oproti gauču. Komentáre k m^2 si nevšímaj, na MK má každá dom s 2000 m^2 pozemkom. Bývala som na intráku a potom v mini podnájme za slobodných čias a v tomto by sa mi veľmi páčilo.

@anonym_61d48e ďakujem krásne za názor 😊

herieta123
autor
Včera o 22:10
@martinka13

Návrh velmi pekný, rozumné rozloženie. Faktom ale je, že je to garsónka. Aj ked ste opticky oddelili dennú a nočnú časť. Ale to uz pripadní záujemcovia zhodnotia.

@martinka13 kľudne to môže byt aj garzonka 🙂

herieta123
autor
Včera o 22:11
@anonym_ef811c

Návrh je pekný, moderný, ale tiež mám z toho klaustrofóbiu. Viem si to predstaviť ako apartmán na chvíľkový pobyt, ale nie dlhodobé bývanie. A dávala by som si veľký pozor na výber slušných podnájomníkov, aby si to nemala po roku zničené.

@anonym_ef811c ďakujem pekne za názor , môžem sa spýtať prečo máš pocit z toho že len na krátkodobé bývanie ? Čo ti vadí/ z čoho máš klaustrofobicky pocit ? 🙂

herieta123
autor
Včera o 22:15
@zara1357

@herieta123 na tak malý priestor príliš veľká kuchynská linka. Treba si uvedomiť, že v byte budú max. 2 osoby. Určite by som kuchynský priestor zmenšila. Ta posteľ v otvorenom priestore, kde budú piecť lososa napriklad v trúbe, alebo rezne vysmážať no neviem... Nie je možné priestor kde je posteľ oddeliť sklennou stenou od kuchyne ? Napríklad posúvne dvere až po strop? A skriňa na oblečenie je umiestnená kde ? Farebne/ dizajnovo je to prívetivé.

@zara1357 ďakujem krásne za názor.
Ako by si zmenšila kuchyňu? Skús dať nápad 🙂
Vedľa trúby je vstavaná chladnička a vedľa chladničky sú skriňe , a na chodbe je veľká vstavaná skriňa .
bohužiaľ , s ,,vôňou varenia ,, sa musí v takomto byte pocitat 🙂 nič s tým nespravím . Bude tam digestor , sú tam dve okna , viac tomu neviem pomôcť.

herieta123
autor
Včera o 22:17
@zara1357

@herieta123 teraz som si všimla ten vstavany stôl. To tam naozaj nie je potrebné. Radšej skriňu na oblečenie. Voľba mať oblečenie pri kuchyni nie je vhodná, lebo to oblečenie napáchne, aj cez zavretú skriňu..

@zara1357 áno áno s týmto súhlasím, so stolom stále nie som úplne stotoznena. Mala som tam najprv len skrine na handy a tak, ale strasne jednoliato to vyzeralo, takto to vyzerá esteticky krajšie ale bohužiaľ nepraktickejsie . To si musím ešte rozmyslieť

herieta123
autor
Včera o 22:17
@weronika171717

Mne sa to páči. Len mi tam chýbajú rastliny, aj keď je to len vizualizácia. 😊

@weronika171717 ďakujem krásne za názor , tie tam nebudú určite chýbať 🌸

anonym_3660e0
Včera o 22:19

Ale na tých ľuďoch ryžujete...

Strana
z3