icon

Obloženie kovových zárubní

25. jan 2026

Ahojte , prosím vás máte niekto skúsenosti s obložením pôvodných kovových zárubní ? Či to velmi nezmenší prechod ? Ďakujem za odpovede 🙏

viestta
25. jan 2026

@anonym_autor ano, zmensi sa, asi o 5 cm, takze zo 70 cm budes mat 65. Ked uz, tak vyhodte kovove zarubne a tak dajte oblozkove, zachova sa sirka otvoru

parvinka0001
25. jan 2026

Zmensi ale teraz si poloz otázku či ozaj pôjdete do vyrezovania kovových zárubní ....naši chceli dať vserke preč nakoniec dali len jednu a zvyšok obložené. Neskutočný bordel

done
25. jan 2026

pri použití obložkovej zárubne sa šírka zmenší o 10 cm a ak to bude pri dverách šírky 60 cm, dvere široké 50 cm si budete musieť dať vyrobiť na mieru.

anonym_c30ae1
Včera o 11:55

@anonym_autor Pri výmene dverí a zárubní som mala v pláne zárubne obložiť.Pan, ktorý prišiel zamerať dvere, zároveň majiteľ firmy ,ma ubezpečil, že nemusím mať strach z obrovského neporiadku.lebo jeho chlapci sa snažia maximálne,ako sa len dá, všetko počas demontáže a montáže upratať po sebe.Neklamal.Rano prišli,o cca 14.odisli.Za 2-3 hod.som ležérnym tempom utrela prach, povysávala čalúnenie a umyla dlážku.