icon

Oplatí sa dať dlažbu v celom dome?

18. feb 2026

Ahojte. Keby si mate znova vybrať a rozhodnúť sa , išli by ste znova do dlažby v celom dome ? Okrem detskych a spalni ... samozrejme že podlahove kurenie je ..ale aj tak ma zaujima váš názor. Ďakujem

Strana
z2
anonym_e219bc
19. feb 2026

Prerabali sme a nie, dlazbu uz len koli detom nemam okrem kupelni a wc nikde.

beronsche
19. feb 2026

Ja dlažbu nemám a ani by som nikdy nedala. Pôsobí na mňa studeno, neutulne. Drevodekor sa mi nepáči už vôbec..
Máme drevo všade okrem vstupnej chodby a kúpeľní, tam dlažba je a to rovnaká.

anonym_76896d
19. feb 2026

@anonym_autor Mali sme, neodporucam. Po dvoch sezonach sme na to polozili hrubu izolaciu a na to plavacku. Rozdiel je oproti dlazbe obrovsky. Dlazba posobi na oko krasne, cisto. Je vsak celorocne (okrem vykurovacej sezony) velmi studena. Aj v lete, ked je vonku 35 stupnov je studena. Rodicia a svokra pri navsteve vzdy stonali, ze im oziaba nohy, mala som doma 10 parov papuc pre celu rodinu. Za detmi som chodila ako stoparsky pes, aby sa hrali len na koberci. Aj umyvanie je ovela jednoduchsie a rychlejsie pri plavacke ako pri dlazbe, pretoze je vsetko v rovnakej rovine. Dlazba ma spary, treba to cistit.

anonym_895f96
Dnes o 16:48

My dlazbu. Maximalna spokojnost. V prepojenych priestoroch rovnaku. V izbach s dekorom dreva. V druhom dome mame drahu plavacku, tu s tou kameninou, odolnu voci oteru. Keby som mohla, ale, zial, neda sa, tak ihned menim za dlazbu, nie je miznist kvoli vyskam polozit dlazbu ani bez podlahovky. Deti odrastu rychlo, ak so maju rozbit hkavu, rozbiju na oboch, ci uz na dlazbe, ci plavacke, dreve. A k studenosti v lete? Super, prijemne chladi priestor a komu je zima, da papuce. Pod konferencnym mame kusovy koberec, ked boli male deti, hrali sa na nom

Strana
z2