Ako nepribrať v tehotenstve?
Ako docieliť aby som nepribrala v tehotenstve boky mám tučné ako tank a jem málo
Strasne vela robia hormony, ci telo dostava nejake umele navyse a pod. Toto je loteria, ja som kazde tehu isla hore 20kg, ale islo to aj dole. Ja som sa neprejedala, bolo mi dost zle, ale brala som dlho progesteron, nesmela som sa nejak velmi hybat do toho 20tt, to vsetko sposobi tie vykyvy. Ako ja ked sa na seba pozriem, tak nepoviem, ze som 2 mes dozadu rodila s 20kg navyse. Tak ako ja nemam strie, niekto nenaberie ani gram navyse. Alebo iba 5kg. Prvy raz som si z toho robila hlavu, druhy vobec. Najhorsie bolo dat kila dole po potrate, to bolo hrozne, lebo to tehu vtedy nedopadlo dobre a rok som davala dole 5kg, vobec som nevyzerala dobre v tom obdobi. Potom to zrazu po roku same zislo dole behom par tyzdnov. Neviem preco, nakolko vtedy ten gyn ma odmietal poslat na endokrino s tym, ze co ja riesim par kg.
@anonym_1b0420 obetujem jasné
@anonym_autor autorka čo budeš robiť ak budeš menopauze?
@anonym_c85749 kedysi som pracovala ako modelka
@anonym_autor modelka na onlyfans?
Neboj sa po pôrode budeš dietovať cvičiť a všetko sa vráti do normy
Pribrala som počas tehotenstva 23kg, bola som na duphastone. Mala som pocit že sa ovládam ale opak bol pravdou :D 4 mesiace po pôrode mám váhu svoju naspäť - áno boky som mala hrozné, cela som bola ako slon a cítila som sa veľmi zle vo svojom tele, bábätko je zdravé a ja som stastna mamka naspäť so svojim telom . Jedla som všetko a veľa - hlavne ovocie a moc veľa som pila vody/caju. Ja som mala pocit, ze som stále smädná. Píšete že máte tvar hrušky - je úplne jedno aký máte tvar tela, genetiku - bábätko to teraz potrebuje a je úplne jedno kde sa vám to ukladá lebo to neovplyvnite. Čo ovplyvnite je potom - po pôrode

@anonym_autor mam 3 deti,v kazdom tehusom pribrala max 9 kg,ale teda ja som sa nonstop hybala a polku tehotenstva vzdy pregrcala.prostredna dcera mala porodnu vahu cez 4kg,z porodnice som odchadzala +1kg.recept ti nedam,kedze za mna to zdrave nebolo,nemohla som nic jest dokopy,stale ma zo vsrtkeho nadrapivalo,zmenili sa mi chute,hlavne mi nechutilo pecivo.
Skus sa kazdy den hybat.ono to moze byt aj tak,ze posledny mesiac rapidne priberies a nic s tym nespravis🤷♀️