icon

Čo vám najviac chutilo v tehotenstve?

arninka
27. júl 2025

Pekný večer čo vám najviac chutilo v tehotenstve a čoho ste sa nevedeli dojest ☺️

marianarem
27. júl 2025

@arninka Ja som bola sokovana, ze som zacala mat chut na totalne umeliny - farebne cukriky a termixy, pudingy v kelimkoch s falosnou slahackou a podobne. Nieco, co vobec nejem a nedala som si to nakoniec, ale ozaj nechapem, co si moje telo tymto chcelo vypytat.

denkabemommy
27. júl 2025

@arninka v prvom tehotenstve kyslá kapusta, nektarinky, bryndzové halušky a palacinky. V druhom paradajková polievka a maliny - po druhom pôrode sa mi neskutočne žiadala Mila, nevedela som sa dojesť 😅 ale ja som veľmi vďačná mojim deťom za to, čo im chutilo, lebo som aspoň veľa nepribrala 🙂

oceanahory
Autor odpoveď zmazal
oceanahory
27. júl 2025

@arninka Bobulovite ovocie, kysle gumene cukriky, velmi slane veci a musli s mliekom 😁.

simona1998
27. júl 2025

@arninka treska s rožkom . Fuj nechápem samu seba

banalu
27. júl 2025

Niekolko dlhych tyzdnov som mohla jest len kaiserku s maslom, kremskou horcicou, sunka, syr a REDKVICKA. Ta bola velmi dolezita, ranajky, desiata, obed, vecera... kazdy den cely den. A magnum... inak 🤮
A ked prisiel druhy trimester a upravilo sa to ako tak, prisli mi na tehu cukrovku a jedla som asi najpravidelnejsie a najvyvazenejsie za cely moj zivot 😂

jamidea
27. júl 2025

@arninka 1 grapefruit denne, ale iba pri 3. Inak vobec nic specialne

rozovykon
27. júl 2025

gumove medvediky, nevedela som sa ich dožrať 🙂

evcagabi
27. júl 2025

Sladke. Hocico. A to som predtym sladke doslova neznasala.

denden77
27. júl 2025

Mila keksiky, MC Donald, vyprazany syr a sackove kura na paprike 🙊🙈🙉😁

sudocek
27. júl 2025

@arninka Ja som mala na každodennej báze tresku a rožok.

dzulli1980
27. júl 2025

Chlieb + jahodový džem + saláma Vysočina ... celé tehotenstvo som toto žrala - na raňajky, obed, večeru a asi miliónkrát medzi tým ... inak je sranda, že dcéra, už má 9 rokov, miluje jahodový džem a salámu Vysočinu 😀

riskoh
27. júl 2025

Rajciny a paprika

anonym_111b65
27. júl 2025

Kysla kapusta - zila som na kapustnici, chipsy a kysle zizalky.
Kapustu stale milujem to ostatne uz pomenej 😀

nikii23
27. júl 2025

Ja som v tehotenstve začala jesť jogurty, tvaroh, jablká, salámu a klobásu, veci co som predtým vôbec nemala rada. Okrem toho som ešte mala často chuť na MC Donald😅

anonym_fc19bb
28. júl 2025

@arninka ja v prvom všetko, čo bolo biele, smotanová zmrzlina, na to ešte šľahačka, alebo krupica. Dokola
V druhom nič také, nebol čas pri ročnom

livuska124
28. júl 2025

Magnum nanuky 😀 😀

sense
28. júl 2025

1 trimestri hranolky z MC donalde, z jediného mi nebolo zle, neviem čo tam dávajú...
2 a 3 trimestri lasagne a mandarínky

mimikarol
28. júl 2025

Ja som žila na pukancoch a nanukoch. To bolo jediné s čoho mi nebolo zle

kvietok1992
28. júl 2025
@sense

1 trimestri hranolky z MC donalde, z jediného mi nebolo zle, neviem čo tam dávajú...
2 a 3 trimestri lasagne a mandarínky

@sense ja toto iste, môj manžel doteraz na to spomína aké super 3 mesiace 😂 proste jedine z MC hranoliek a wrapu mi nebolo zle 🤷🏼‍♀️

anonym_0b1d79
28. júl 2025

@arninka prvú polovicu som strávila nad WC misou, takže nič, potom také super zdravé veci, že chlieb vo vajci, knedľa vo vajci 🙂, čo vôbec teraz nejem

xenia65
28. júl 2025

@arninka makové slíže, krupicova kaša, čerešne...

gondyo
28. júl 2025

Chlieb vo vajíčku

saxana000
28. júl 2025

Mc donald 🤣

anonym_8a498a
28. júl 2025

Ja nejem maso ale salama s chlebom teraz celkom ide 🤣 a ciniminis kazde rano.

2nika47
29. júl 2025

pri prvom nanuky :D nevedela som sa ich dojesť.. teraz langoše... stále len nad langošmi rozmýšľam :D