Čo vám najviac chutilo v tehotenstve?
Pekný večer čo vám najviac chutilo v tehotenstve a čoho ste sa nevedeli dojest ☺️
@arninka v prvom tehotenstve kyslá kapusta, nektarinky, bryndzové halušky a palacinky. V druhom paradajková polievka a maliny - po druhom pôrode sa mi neskutočne žiadala Mila, nevedela som sa dojesť 😅 ale ja som veľmi vďačná mojim deťom za to, čo im chutilo, lebo som aspoň veľa nepribrala 🙂
@arninka Bobulovite ovocie, kysle gumene cukriky, velmi slane veci a musli s mliekom 😁.
@arninka treska s rožkom . Fuj nechápem samu seba
Niekolko dlhych tyzdnov som mohla jest len kaiserku s maslom, kremskou horcicou, sunka, syr a REDKVICKA. Ta bola velmi dolezita, ranajky, desiata, obed, vecera... kazdy den cely den. A magnum... inak 🤮
A ked prisiel druhy trimester a upravilo sa to ako tak, prisli mi na tehu cukrovku a jedla som asi najpravidelnejsie a najvyvazenejsie za cely moj zivot 😂
gumove medvediky, nevedela som sa ich dožrať 🙂
Sladke. Hocico. A to som predtym sladke doslova neznasala.
Mila keksiky, MC Donald, vyprazany syr a sackove kura na paprike 🙊🙈🙉😁
Chlieb + jahodový džem + saláma Vysočina ... celé tehotenstvo som toto žrala - na raňajky, obed, večeru a asi miliónkrát medzi tým ... inak je sranda, že dcéra, už má 9 rokov, miluje jahodový džem a salámu Vysočinu 😀
Rajciny a paprika
Kysla kapusta - zila som na kapustnici, chipsy a kysle zizalky.
Kapustu stale milujem to ostatne uz pomenej 😀
Ja som v tehotenstve začala jesť jogurty, tvaroh, jablká, salámu a klobásu, veci co som predtým vôbec nemala rada. Okrem toho som ešte mala často chuť na MC Donald😅
@arninka ja v prvom všetko, čo bolo biele, smotanová zmrzlina, na to ešte šľahačka, alebo krupica. Dokola
V druhom nič také, nebol čas pri ročnom
Magnum nanuky 😀 😀
1 trimestri hranolky z MC donalde, z jediného mi nebolo zle, neviem čo tam dávajú...
2 a 3 trimestri lasagne a mandarínky
Ja som žila na pukancoch a nanukoch. To bolo jediné s čoho mi nebolo zle
1 trimestri hranolky z MC donalde, z jediného mi nebolo zle, neviem čo tam dávajú...
2 a 3 trimestri lasagne a mandarínky
@sense ja toto iste, môj manžel doteraz na to spomína aké super 3 mesiace 😂 proste jedine z MC hranoliek a wrapu mi nebolo zle 🤷🏼♀️
@arninka prvú polovicu som strávila nad WC misou, takže nič, potom také super zdravé veci, že chlieb vo vajci, knedľa vo vajci 🙂, čo vôbec teraz nejem
Chlieb vo vajíčku
Mc donald 🤣
Ja nejem maso ale salama s chlebom teraz celkom ide 🤣 a ciniminis kazde rano.
pri prvom nanuky :D nevedela som sa ich dojesť.. teraz langoše... stále len nad langošmi rozmýšľam :D

@arninka Ja som bola sokovana, ze som zacala mat chut na totalne umeliny - farebne cukriky a termixy, pudingy v kelimkoch s falosnou slahackou a podobne. Nieco, co vobec nejem a nedala som si to nakoniec, ale ozaj nechapem, co si moje telo tymto chcelo vypytat.