icon

Je bezpečné jesť sledové filety v tehotenstve?

18. máj 2026

Ahojte som v 2 trimestri a fakt že skoro nikdy nejem ryby a keď už tak asi iba 2 krát do roka. Len dnes som dostala chuť na sledove filety v tej paradajkovej omáčke z lidl. Je to bezpečné a môžem si to dať ? Jedli ste také v tehotenstve tiež a všetko v pohode ? Ďakujem

anonym_a55b07
18. máj 2026

Myslím že stým nič nepokazís.Ja som v oboch tehotenstvach jedla úplne všetko okrem hríbov.V druhom tehotenstve som si dala aj pizzu s chilli lebo štipľavé milujem a nevydržala som 🤣

anonym_4b8ffa
18. máj 2026

z akého dôvodu sú nevhodné sledove filety v tej paradajkovej omáčke z lidl?

anonym_a3d4c4
18. máj 2026
@anonym_4b8ffa

z akého dôvodu sú nevhodné sledove filety v tej paradajkovej omáčke z lidl?

@anonym_4b8ffa Chcela som nieco napisat, ale z tohto sa uz ani sranda neda robit...Internet je metla ludstva.

alex_v
Včera o 05:00

Sleď je podľa mňa v pohode, mne odporúčali vyhnúť sa skôr veľkým dravym rybám, pod cim si predstavujem makrelu, tuniaka, ostrieža, šťuku... a to kvôli ortuti. Sleď, losos, treska, pstruh podľa mňa okej. A ešte si daj pozor na surové ryby, ale konzervované môžu byť.

anonym_d9a92d
Včera o 06:19
@anonym_a55b07

Myslím že stým nič nepokazís.Ja som v oboch tehotenstvach jedla úplne všetko okrem hríbov.V druhom tehotenstve som si dala aj pizzu s chilli lebo štipľavé milujem a nevydržala som 🤣

@anonym_a55b07 ja jem aj hriby, s tym aky problem zas by mal byt? Ze ja mam 4 deti a vsetky to prezili v tej maternici bez ujmy a jedla som vsetko.
A ryby? Omega-3 su dolezite pre vyvin mozgu, takze ryby su nutnost alebo si davat rybi olej, lenze ktora tehotna ho zje bez grcania, hlavne v prvom trimestri? No ja som to ako tak dala nastastie. Potom sa do deti pcha rybi olej, ale ze je dolezita rovnovaha omega-3, 6 a 9 uz v prenatalnom obdobi, ked sa mozog vyvija, na to sa akosi zabuda. Len sa vyhybat tomu a hentomu...

anonym_a55b07
Včera o 06:50
@anonym_d9a92d

@anonym_a55b07 ja jem aj hriby, s tym aky problem zas by mal byt? Ze ja mam 4 deti a vsetky to prezili v tej maternici bez ujmy a jedla som vsetko.
A ryby? Omega-3 su dolezite pre vyvin mozgu, takze ryby su nutnost alebo si davat rybi olej, lenze ktora tehotna ho zje bez grcania, hlavne v prvom trimestri? No ja som to ako tak dala nastastie. Potom sa do deti pcha rybi olej, ale ze je dolezita rovnovaha omega-3, 6 a 9 uz v prenatalnom obdobi, ked sa mozog vyvija, na to sa akosi zabuda. Len sa vyhybat tomu a hentomu...

Vravím že stým je nejaký problém??🤣