icon

Je bezpečné jesť pikantné jedlá v tehotenstve?

Včera o 12:35

Ahojte, jedli ste v tehotenstve feferónky zavárané alebo celkovo pikantné jedla ? Ja mam rada pikantné len už som to dlho nejedla a dnes som dostala chuť. Môže sa teda pikantné v tehotenstve ?

anonym_edc577
Včera o 12:45

@anonym_autor keby tehotnym skodilii pikantne jedla tak by Mexicania alebo Thajci uz davno vymreli

anonym_e56e3d
Včera o 13:06

môžeš. Však prečo nie, hádam si nemysliš že bábo po pikantnom zmení adresu.

kp7333
Včera o 13:17

Pri prvom tehotenstve mi velmi chutilo pikantne a nijako to mne, ani babatku neskodilo.

anonym_51fa7f
Včera o 13:19

Pozor na gerd

anonym_0d3351
Včera o 13:49

Ja som jedla,ale nie v takom množstve ,ako som bola zvyknutá

vevesh
Včera o 13:55

Ja som normalne jedla stiplave, ak mi to "dieta dovolilo". Totizto jednemu to nevadilo vobec, a pri dalsich to islo letecky otockou spat a ku stipaniu sa pridal aj mozno hodinovy boxovy zapas. Takze opatrne a skusmo...

anonym_e92b35
Včera o 13:55

@anonym_autor jedla som celé tehotenstvo pikantné moc mi chutilo pikantné aj každý deň. A hovorili mi že budem mať zlé dieťa nervózne 😂😂poveri 😂 starších ľudí.

anonym_b011a7
Včera o 17:44

@anonym_autor Si tehotná, nie chorá. Prečo by si nemohla jesť pikantné?

anonym_1191e8
Včera o 17:47

Cele prve tehotenstvo som prezila na vietnamskej a indickej kuchyni. A ked som nemala toto, tak som si ako snack davala gulicky cierneho korenia. Aj toasty som si zapekala s nakladanym zelenym korenim. Dieta je zdrave, krasne a nadpremiene inteligentne. Trpi selektivnou hluchotou, to ale suvisi s tym, ze puberta uz klope na dvere.