Je nízkokalorická strava v tehotenstve vhodná?
Pekný deň známa mi odporučila aby som v tehotenstve jedla nízkokaloricku stravu a zeleninu len je to dobré podľa vás? Keď som povedala že prečo tsk ona že aby som nepribrala extrémne veľa že už som skoro ako súd
Ale máš všetkých 5 pokope? Že? Je ti jasne, že známa je blbá?
Nikto netvrdí že sa máš vypapakat na 130 kg, ale držať diétu v tenotenstve je riadna blbosť (ak teda nemáš napr diabetes)
@pribinak veď ja aj viem len som sa chcela ešte opýtať aj tu
Kolko si vazila pred tehotenstvom? Kolko vazis teraz? V ktorom si tt a kolko si zatial pribrala? ...znama nie je dr. Takze ak take nieco neodporuci doktor vyprdni sa na znamu a jedz co ti chuti. Dieta potrebuje mat vyzivu a ono je to nastavene tak ze dieta si vezme vsetko z teba co ono potrebuje a potom co? Spravne, tebe budu vitaminy a vyziva chybat, dieta sa moze nespravne vyvíjat, malo priberat a rast....a xy dalsich veci.
Kolko si vazila pred tehotenstvom? Kolko vazis teraz? V ktorom si tt a kolko si zatial pribrala? ...znama nie je dr. Takze ak take nieco neodporuci doktor vyprdni sa na znamu a jedz co ti chuti. Dieta potrebuje mat vyzivu a ono je to nastavene tak ze dieta si vezme vsetko z teba co ono potrebuje a potom co? Spravne, tebe budu vitaminy a vyziva chybat, dieta sa moze nespravne vyvíjat, malo priberat a rast....a xy dalsich veci.
@greta2017 pred tehotenstvom som vážila 69kil teráz mám 75som v šiestom mesiaci
@anonym_autor vies co, v prvom rade to musi telo tolerovat, co ked kazdu zeleninu vygrcas? Mne napr chutili prave tieto veci, zelenina, ovocie. Nesmela som ziadne mlieko, syry, dlho som mala max sojovu smotanu a vegan majonezu na dochutenie. Poznam baby, co to mali naopak. Nic ine ako vianocku a nutellu neudrzali v sebe. Tie rozne insta schmarrny ukazuju tehu ako nejaku trendy vec, ale nikto uz nepropaguje to, ze mozno tehu prelezis na gauci a ze budes grcat uz z vone jablka.
ak chces aby malo dieta problemy.....
@anonym_autor inak v 6 mes je toto normal prirastok vahy. Rataj okolo 12-14 kg do konca tehu. Tie nas aj hned dole. Je to prirodzeny proces, tehu nie je modelingova kariera, je to iba zmena na nejake mesiace za ucelom dietata, nie ze ides dalsich 10 rokov byt vegan
@anonym_autor ale veď to je uolne normálne že si pribrala
Veď musíš rátať placenta rastúce bábätko voda ….
Ak by si oriberala extrémne, tak tá lekár upozorní a posle možno aj na hospitalizáciu
Tejto známej by som sa oblúkom vyhla. To bude nejaká trúba čo bude chcieť dať diétu aj bábätku lebo bude mat buculate licka
@anonym_autor to mas ale ze identicky ako som mala ja😁 haluz. 69 pred tehu 75 do cca 7mes. A potom 20kg este som nabrala do porodu...za cca 2.5mesiaca.
A tym len chcem povedat ze ani to nie je tragedia. Kazde telo je ine...riad sa podla chuti. Ja som sa na povodnu vahu bez starosti dostala do mesiaca po porode
@anonym_autor to mas ale ze identicky ako som mala ja😁 haluz. 69 pred tehu 75 do cca 7mes. A potom 20kg este som nabrala do porodu...za cca 2.5mesiaca.
A tym len chcem povedat ze ani to nie je tragedia. Kazde telo je ine...riad sa podla chuti. Ja som sa na povodnu vahu bez starosti dostala do mesiaca po porode
@greta2017 ako si mohla schudnut za mesiac 20 kil? to mi nejak nevychadza...
normalne jedz, zbytocne sa neprejedaj a jedine na co by som davala pozor a vyhybala sa tak to su sladkosti, sladke vody, fast food
normalne jedz, zbytocne sa neprejedaj a jedine na co by som davala pozor a vyhybala sa tak to su sladkosti, sladke vody, fast food
@lauruska_sumienka sladkosti mám iba občas
Cca do 15kg čo priberieš v tehu schudneš do mesiaca po pôrode aj bez toho, aby si sa snažila. Pribrala si 6kg za 6mes, čo je úplne normálne. Ja som dokopy pribrala v tehotenstvách 10-12kg a všetko po pôrode šlo dole, pri prvom mi zliezol 15kg 😅 som musela ešte priberať naspäť na pôvodu váhu. Pri druhom mi trvalo 2 týždne, kým som sa dostala na pôvodnú váhu. Takže sa nestresuj a normálne sa najedz, robíš to pre zdravie dieťaťa. Určite sa ľahšie chudne ako stará o choré dieťa z nedostatku živín.
@anonym_autor 6kg je v pohode. Ja som pri 1.pribrala tusim az 20kg, lebo v lete mi napuchli nohy...do roka som bola naspat na povodnej vahe.
15kg plus je uplne ok...pocitaj dieta, plodova voda, placenta ma pol kg. Diety pocas tehu urcite nie.
@anonym_autor
@kiwi3
Vela zien "priberie" na vahe, ale je to povacsine len zadrzana voda, to potom ide rychlo dolu. Ved kazda druha trpi opuchmi clenkov, prstov, niekedy aj noh. Takze nie je priberanie ako priberanie. Hlavne v tych poslednych mesiacoch to nie je tuk, ale vacsinou naozaj voda, takze sa o priberani neda hovorit. A take zeny potom do par mesiacov toto "zhodia" bez velkeho snazenia.
@kiwi3 po porode...sla som do porodnice 95kg po 3 dnoch som prisla mala som 86kg a do mesiaca som mala 70kg. Ved po porode to nie je az take nezvycajne nie?
Pri druhom som mala identicky pred porodom 95 po porode po prichode domov 86 a do mesiaca som sa dostala na 78. A tam to ostalo az ked som nezacala cielovo chudnut a za 10mesiacov mam 67kg😉
@veselo_neveselo presne...u mna to bola z obrovskej casti voda zadrzana. Az tak som nezrala zeby som za 2mes. Nabrala 20kg tuku😆
@anonym_autor
@kiwi3
Teba by uz tu mali zablokovat..denne x tem o tom, ze si tucna tehula, ides chudnut, ides sa zabit, lebo si pribrala...chudak dieta
Čo by dali niektoré ženy za to keby sa v tehu mohli normálne najesť. Kopa žien má nevolnosti a žije na rozkoch lebo nič iné v žalúdku neudrží.
Netreba sa depkarit kôli postave. Načo?!
Ono ako odpoved na otazku, vyvazena nizkokaloricka strava nemusi byt problem. Na druhu stranu nevidim dovod aby ju zdrava zena drzala. Staci sa velmi neprejedat

Ale máš všetkých 5 pokope? Že? Je ti jasne, že známa je blbá?
Nikto netvrdí že sa máš vypapakat na 130 kg, ale držať diétu v tenotenstve je riadna blbosť (ak teda nemáš napr diabetes)