Je bezpečné jesť kebab tanier v tehotenstve?
Ahojte myslíte že je bezpečné jesť kebab tanier v tehotenstve ? Som 8 mesiaci tehotenstva cele tehotenstvo také nič nejem no dnes sme si chceli dať len mam obavy či to je bezpečné či už kvôli tomu cesnakovému dresingu, mäso, zelenina. Čo si o tom myslite ?
To celé tehotenstvo neješ mäso, zeleninu, žiadny dressing ? Jedla som to, čo aj pred tehotenstvom .
@anonym_1aef46 jem zeleninu aj mäso len také čo si doma pripravím sama. Takto z nejakej prevádzky mam obavy kupovať keďže neviem ako to tam funguje ...
Su pobocky kde by som si kebab nedala a aj take kde ano a uplne bez problemov.
Není problém a ak nechceš si nemusis dávať cesnakovy dresing keď si popytas
@anonym_autor lepsie ako surove sushi
Čo je nebezpečne na cesnakovom dressingu?
Panebože 😂 ja som v tomto tehotenstve zjedla toľko kebabov, koľko za celý život nie (nadsádzka). Skutočne by ma to ani len nenapadlo riešiť. Reálne sa ukludni.. veď si myslím, že asi vieš vyhodnotiť, aká je to prevádzka. Fakt niektoré baby..
Okrem tanieru môžeš zjesť všetko jedlo
@anonym_autor Ak nestihaju, davaju maso "trosku" nedopecene. Nejedla by som kebab v tehotenstve. V cesnaku problem nevidim...
@anonym_autor Žena jedla počas oboch tehotenstiev stravu v tuniských hoteloch a všetko bolo OK.
V tehotenstve sa nema jest nedovarene maso, surova ryba (sushi), nedovarene vajicka a tepelne nespracovana sunka/salam (o tom vela zien nevie). Kebab je vacsinou osusene maso 😆 a ak si ho das na miestec kde je frekventovany odbyt, tak by to nemal byt problem
@anonym_autor co si o tom myslíme? Ze si na hlavu a nemala by si sa viac množiť

Jedla som vzdy uplne vsetko a co si myslim o takejto otazke, vediet nechces. 😉