Môže fajčenie a pitie počas tehotenstva uškodiť?
Pekny vecer
Idem na Vas s otazkou predtym ako kompletne zosaliem...Ja som si vzdy myslela ze mna taketo veci urcite neprekvapia a ani sa nestanu,ale uzivam antikoncepciu a este pred tyzdnom som mala slabsiu MS bola taka divna a preto som isla k dr,minuly mesiac tiez 4 dni klasika ale teda dnes rano ako som bola u doktorky a som padla z noh ze som cca v 14 tyzdni tehotenstva...
A ja som si veselo vyfajcovala jednu Iqos od druhej,pila miesane drinky bez zabran na dovolenke a bez tejto vedomosti
Mam teraz hrozne divny pocit a velmi dufam ze som babatku neuskodila..Mohla som nieco zavinit co by ovplyvnilo vyvoj?
Dakujem
Osobne inak nechapem pripevky urcite sa nic nestalo
@anonym_autor Doktorka ti neurobila sono? nebrala sestrucka krv na geneticke vysetrenie a na bezne krvne vysetrenie ? Jedine tie vysledky vedia ukazat pravdu
@netti87 vysetrenie,utzv,sono krv a moc vsetko okej este ma
poslala na trisomy kvoli veku
@netti87 vysetrenie,utzv,sono krv a moc vsetko okej este ma
poslala na trisomy kvoli veku
@anonym_autor super, držím palce autorka, všetko dobre dopadne 🍀
Kokos, no tak to je riadne prekvapko Ak sa smiem spýtať akú antikoncepciu si užívala? Vynechala si nejakú tabletku? Už sú karty rozdané, ale neboj dobré to bude, držím palce 🙂 A čo budúci tatinko na toto prekvapenie hovori?
@anonym_autor
Kokos, no tak to je riadne prekvapko Ak sa smiem spýtať akú antikoncepciu si užívala? Vynechala si nejakú tabletku? Už sú karty rozdané, ale neboj dobré to bude, držím palce 🙂 A čo budúci tatinko na toto prekvapenie hovori?
@anonym_autor
@ysseba jeanine..nie nevynechala,ale asi sme spadli pod tych par % kt.sa to podari cez antikoncepciu aj ked teda sme s muzom deti neplanovali..Neostava nic ine len zmenit troska pristup nas oboch a ked uz nam bolo takto dané tak sa tomu postavit ako sa patri..Bude to obrovska vyzva ale verim ze to zvladneme najlepsie ako vieme,a muz je tiez sokovany ale prijal to tak ze sa to z nejakeho dovodu stalo a my sa tomu musime prisposobit
@ysseba jeanine..nie nevynechala,ale asi sme spadli pod tych par % kt.sa to podari cez antikoncepciu aj ked teda sme s muzom deti neplanovali..Neostava nic ine len zmenit troska pristup nas oboch a ked uz nam bolo takto dané tak sa tomu postavit ako sa patri..Bude to obrovska vyzva ale verim ze to zvladneme najlepsie ako vieme,a muz je tiez sokovany ale prijal to tak ze sa to z nejakeho dovodu stalo a my sa tomu musime prisposobit
@anonym_autor aj keď možno nie ste veriaca, pomodlim sa za vás, nech vám všetko dobre dopadne a nech vám bábätko robí radosť. Ešte to neviete ale zažijete takú lásku že nebudete chápať ( aj keby prišla popôrodná, tá láska príde tak či tak ).
Držím vám veľmi palce a nemyslím si že keď máte všetky vyšetrenia v poriadku že by sa niečo dialo. Miešané drinky neobsahujú nejak prehnane veľa alkoholu a viete čo žien bolo na takých dovolenkách v nevedomosti ? Napríklad ja. A to nepijem celý rok ale zrovna pár dní po oplodnení víkend v Gine a dovolenka na to vo víne. Test som mala negatívny, lebo mi meškali ešte som tak zodpovedná bola že keby náhodou aby som nepila a vidíte. V polke dovolenky som manžela donútila ísť do lekárne lebo už to bolo podozrivé a hola hej 2 čiarky. Teraz mi tu funí zdravé bábätko. Upokojte sa, nepíšem to len tak , naozaj sa upokojte. Pripraviť sa na to nedá podľa mňa na materstvo okrem materiálnych vecí tak proste len vedzte že padnete do vody a budete musieť plávať za dvoch. Chat GPT , Google, koník (obrazne) budú vaši poradcovia a skutočne niekedy budete v móde pokus omyl. Veľa vecí pokašlete, aj budete nervózna a to niekedy až moc , citlivá, plačlivá... Týmto vám nechcem dávať kazanie lebo to je neprenosna skúsenosť ale šetrite sa aj psychiku práve na toto obdobie. Bábätko vás bude potrebovať za každú cenu. A keď nebudete si dať rady sme tu my normálne ženy ktoré vám určite poradia a hlavne doktor. Majte doktora ktorému veríte, kľudne ste mu mohli aj tieto vaše obavy povedať. Ešte raz držím vám palce a pokojne spite.

@anonym_autor Doktorka ti neurobila sono? nebrala sestrucka krv na geneticke vysetrenie a na bezne krvne vysetrenie ? Jedine tie vysledky vedia ukazat pravdu