Môže sa nealkoholický Birell piť v tehotenstve?
Ahojte,moze sa pit nealkoholicky ochuteny birell v tehotenstve?
Radsej 0,00, Birrel ma 0,3% alkoholu. Ale ja som si dala obcas aj Birrel a detom nic nie je, to je minimum alkoholu podla mna. Dost som mala chut na radlery, casto som pila, ale vyberala som si tie menej sladene 0,00% vacsinou. Ale na navsteve som si dala aj ten spominany 🙂.
0,0% jasne...Ja som sice radler nepila, ale standardne nealko pivo ano ako rizikova v nemocnici 😁 sestricky aj lekari sa na mna bavili ako si tam otvaram flaskove nealko piva, samozrejme aj plne schvalovali, ze to nema ako uskodit.
@oceanahory ale ten birell to asi nie ked ma 0,3 mam kupeny doma a az teraz som si to vsimla
@oceanahory aha dakujem,kupim si take
Moja kamoska studuje výživu a vraj alkohol v tehotenstve, aj ked minimalny, moze mat výrazný dopad na dieťa. Nie na plod samotny, ale v neskoršom veku moze mat napriklad problem s učením, a taketo problémy, ktoré pridu neskor. Takze ja som sa radsej riadila študovanym človekom 😉
@luciaruz urcite to je pravda,len ma prekvapilo ze aj 0,3% co je oznacene ako nealkoholicke je problem

https://www.modrykonik.sk/forum/strava-v-tehotenstve/je-nealkoholicky-radler-bezpecny-pocas-tehotenstva/