icon

Môže tehotná žena piť urologický a žihľavový čaj?

11. dec 2025

ahojte možu urologicky caj a zihlavový tehotne ?

pribinak
11. dec 2025

Jedna šálka denne je ok. Fajn je napr mätový medovkovy či roibos

anonym_7cfee1
11. dec 2025

Áno, tehotenstvo nie je choroba. Môžeš všetko okrem alkoholu a podobných škodlivých vecí.

anonym_312a7b
11. dec 2025

Na googli si nič nenašla?

kiki68
11. dec 2025

Pokial dobre viem z lekarne, nechceli predat ani jeden, vraj jedine keby urci lekar .

kiki68
11. dec 2025
@anonym_7cfee1

Áno, tehotenstvo nie je choroba. Môžeš všetko okrem alkoholu a podobných škodlivých vecí.

@anonym_7cfee1 prave urcite bylinky nemozes, teda vacsinu veci nesmies v tomto smere bez odobrenia lekarom.

cyneric
11. dec 2025
@kiki68

@anonym_7cfee1 prave urcite bylinky nemozes, teda vacsinu veci nesmies v tomto smere bez odobrenia lekarom.

@kiki68 Môcť môžeš, pri nadmernom používaní môžu/nemusia nastať vedľajšie účinky. Je to neodporúčané, nie zakázané.

autor
11. dec 2025
@kiki68

@kiki68 preto sa pýtam, lebo ked som bola tehotná 1x som bylinky nepoužívala a toto chcem skrz oblicky

esther100
11. dec 2025

Najlepšie je sa poradiť s lekárom pokiaľ máš nejaký zdravotný problém

kika2079
11. dec 2025

@anonym_autor na väčšine urologickych čaj píšu že nie je vhodný pre tehotné. Žihľava sa môže Max týždeň

luciaruz
11. dec 2025
@pribinak

Jedna šálka denne je ok. Fajn je napr mätový medovkovy či roibos

@pribinak matovy sa nesmie. Mne lekárka povedala, že reálne spôsobuje potrat

pribinak
11. dec 2025
@luciaruz

@pribinak matovy sa nesmie. Mne lekárka povedala, že reálne spôsobuje potrat

esther100
11. dec 2025

@pribinak ja som veeeelmi dávno čítala alebo počula,že sa nesmie lebo je uvoľňujúci a preto môže vyvolať pôrod