Môžem jesť bregfruit počas tehotenstva?
Bregfruit v tehotenstve mozem ci nemozem mam stale chut na bregfruty
Grapefruit ?
A to je čo?
@anonym_434460 chlebovník obyčajný alebo po anglicky breadfruit, je tropický strom z čeľade morušovitých, ktorý pochádza z ostrovov Indického a Tichého oceána a je cenený pre svoje jedlé plody. Strom dorastá do značnej výšky, produkuje biele latexové mlieko a môže dať až 800 plodov za sezónu. Jeho vajcovité plody, keď sú nezrelé, sa používajú ako hlavná potravina v mnohých tropických oblastiach, podobne ako zemiaky alebo chlieb, a môžu sa piecť, variť alebo pražiť.
@anonym_autor môžeš
@anonym_434460 chlebovník obyčajný alebo po anglicky breadfruit, je tropický strom z čeľade morušovitých, ktorý pochádza z ostrovov Indického a Tichého oceána a je cenený pre svoje jedlé plody. Strom dorastá do značnej výšky, produkuje biele latexové mlieko a môže dať až 800 plodov za sezónu. Jeho vajcovité plody, keď sú nezrelé, sa používajú ako hlavná potravina v mnohých tropických oblastiach, podobne ako zemiaky alebo chlieb, a môžu sa piecť, variť alebo pražiť.
@anonym_autor môžeš
@anonym_3c3d7b Napísala "bregfruit", preto sa pýtam, čo to je, má na to chuť a nevie to správne napísať?
@anonym_autor môžeš
@anonym_3c3d7b a to sa da u nas aj zohnat? Viem, ze existuje z cestovatelskych relacii, ale tu som ho nevidela este.
Pochybujem, ze niekto, kto nevie napisat breadfruit vie, co to je.. o to viac ma zaujima co je podla autorky bregfruit/bregfrut. 😀
@anonym_3c3d7b a to sa da u nas aj zohnat? Viem, ze existuje z cestovatelskych relacii, ale tu som ho nevidela este.
Pochybujem, ze niekto, kto nevie napisat breadfruit vie, co to je.. o to viac ma zaujima co je podla autorky bregfruit/bregfrut. 😀
@anavixy možno žije niekde v zahraničí,kde to je možné kúpiť,ale tiez som najprv nepochopila,či myslí fakt breadfruit,alebo bežnejši grapefruit.
Mozes. Ak si nanho zvyknuta. Vo vseobecnosti sa odporuca obmedzit nezname exoticke ovocie, lebo telo reaguje rozne v tehotenstve a moze zareagovat silnou alergickou reakciou. Ale aj vobec nemusi. ak si nan zvyknuta a teraz uvidis ze po malom mnozstve sa nic nestane, kludne zjedz aj cely strom.

A to je čo?