icon

Môžem pred testom na tehotenskú cukrovku jesť melón?

luli552
26. máj 2026

Ahojte zajtrá ma čakajú testy na tehu. cukr. chcela som sa len opýtať môžem si dať aspoň melón? Či úplne dneska musím byť bez sladkeho a je jedno čo..? Akože keksy a pod. To nie ale čo sa týka ovocia aspoň🙂

anonym_7d7df4
26. máj 2026

Môžeš si dať

katkaseiner
26. máj 2026

ak este teraz, daj si, ono ak mas vysoky cukor, aj tak ho budes mat vysoky

anonym_2946ce
26. máj 2026

@luli552 jasné že hej

anonym_36e4e3
26. máj 2026

Normalne treba jest, ako vzdy. Cakam uz piate dieta, ziadna tehu cukrovka nie je a to som vuzeirala trubicky z Lidla o 22 vecer, nie cely balik, ale dala som si par ks, lebo prisla chut, zmrzka alebo taketo.
Ak je tehu cukrovka, tak iba dobre, ak sa prejavi. Ten test je o tom, aby vedeli presne zistit hodnoty, aku mas glykemiu nalacno, a aku po 2h od vypitia presneho mnozstva glukozy, na to su tbaulky, ako by sa to malo metabolizovat. A tam bud vyskoci provlem alebo nie.

anonym_871fe8
27. máj 2026

@luli552 cau) ako prebehol test? caka ma to isté 1 juna, a ja uz teraz stresujem🙃😁

luli552
autor
28. máj 2026
@anonym_871fe8

@luli552 cau) ako prebehol test? caka ma to isté 1 juna, a ja uz teraz stresujem🙃😁

@anonym_871fe8 Ahoj, všetko našťastie okey 😉 nakoniec som si ten melon nedala dala som si po testoch😂

anonym_871fe8
28. máj 2026
@luli552

@anonym_871fe8 Ahoj, všetko našťastie okey 😉 nakoniec som si ten melon nedala dala som si po testoch😂

@luli552 takze ziadne odpadavania, zvracania aine strasiaky,ktore tu furt citam?😁 (neviem načo to citam🙈🤦🏻‍♀️🤪)

zuzubb007
28. máj 2026
@anonym_871fe8

@luli552 takze ziadne odpadavania, zvracania aine strasiaky,ktore tu furt citam?😁 (neviem načo to citam🙈🤦🏻‍♀️🤪)

@anonym_871fe8 no neviem načo to čítaš, mne ta sladká vodička chutila úplná balada, dokonca som za tým zjedla mega čokoládový croissant, neviem čo na tom ženy lamentujú 🤣, tak isto ma nenapadlo pred testom nejest sladké, totálna kravina, keď máš mať vysoký cukor budeš mať bez ohľadu či zješ dva kilo melona

anonym_acb8b2
28. máj 2026
@anonym_871fe8

@anonym_871fe8 Mne teda na omdletie bolo uz chvilu po vypiti, a dost dlho za tym. Mozno aj 2 hodiny. Chut napoja neriesim, uz su s dobrou chutou. To ako zareagujes ty, uvidis po vypiti. Niekomu nic nie je, a niekomu je zle. Test mi vysiel v poriadku.

luli552
autor
28. máj 2026
@anonym_871fe8

@anonym_871fe8 nie akože áno mne skakal tlak ptm až po vyšetrení ale bola som aj unavená zle spávam v noci už a rano o pol 6 som stavala a 3x beru krv ešte som sa hodinu prechadzala myslim si že som bola unavená ale tu vodu som ja osobne vypila bez toho aby som mala nejaký problem..tiež ma strašili že trošku vody nech to preplachne tu hnusnu chuť a tak a ja som si to vychutnala😂😂 ale mala som potom hnačku doma okolo 2 hej poobede a myslím že to mohlo byť z tej vody