Načo máte chuť v tehotenstve?
Ja by som jedla každý deň KEBAB úplne to je orgazmus pre moj mozog 🤭🤣🤣🌯🌯
Ja by som v kuse jedla zase len ovocie melón,nektárinky,broskyne,hrozno,pomaranče,slivky atď…ale samozrejme nepohrdnem, ani mekáčom 😂
@slniecko_2919 ja najprv marhule som musela mať vkuse a teraz posledné týždne slivky
@slniecko_2919 stávala som na balkóne a jedla bazalku, veeeľa bazalky. A keď som ju všetku zjedla nepohrdla som ani mätou 🤣.
@kristina2412 😆👍👍👍
Nemam ziadne ine chute. Keby mi nerastlo brucho, ani neviem, ze som tehotna
Normalne sa stravujem na zaciatku som kazdy den musela mat spenat alebo brokolicu ale potom to ustupilo a vlastne teraz maximalne dost caato na nejake ovocie alebo zeleninu, to zvyknem jest naozja kazdy den aspon dva druhy a jeden den ked mi to nevyjde tak telo si to hned pyta.
@slniecko_2919 ja som so synom musela mat kazdy den palacinky 🤣🤣 a ostalo mu to,je to jeho oblubene jedlo 😀😀
U mňa to bolo tiež ovocie, strašne veľa som ho zjedla a najviac mi chutili pomaranče a večer :D
ja som jedla vsetko biele, bielu smotanovu zmrzlinu, salko, jogurty, slahacku, smotanu, syry

@slniecko_2919 stávala som na balkóne a jedla bazalku, veeeľa bazalky. A keď som ju všetku zjedla nepohrdla som ani mätou 🤣.