Nevhodné vitamíny v tehotenstve
dievčata som 6+1 a do dnes som si dávala tento vitamín, aj pred tehotenstvom...
dnes som si prečitala že nevhodné pre tehotné... vie sa niekto kto tomu rozumie pozrieť čo to obsahuje, ked to nie je vhodné alebo to píšu na každý vitamín?
dakujem za info prave ma to prekvapilo lebo tam je pisane že pomaha pri tehotenstve a dole napis nevhodne pre tehotne
@naty_123 Pise sa to preto, lebo neboli priamo testovane na nejakej skupine tehotnych zien. Ja som pocas rizikoveho tehotenstva v nemocnici brala toho dost a pri vsetkych danych liekoch to bolo velakrat takto chaoticky pisane 🙄. Pytala som sa lekarov a ti mi iba s usmeov vzdy vraveli, ze tie lieky su uplne v poriadku, len teda neboli priamo nejako specificky testovane na tehotnych zenach, ale jednotlive zlozky, ktore ovsahuju su v poriadku.
Takze by som sa danych vitaminov vobec nebala.

@naty_123 nevidim tam ja osobne nic velmi zavadne, casto je taketo upozornenie pre istotu, v pripade ze doplnok nebol testovany na tehotnych ( lebo testovanie na detoch je neeticke)
Mozno niektora zlozka viac prekrvuje, co nie je dobre pre maternicu (?) Kazdopadne babo este nie je pripojene na tvojom krvom obehu, neublizila si mu, radsej to vsak prestan brat a zober so sebou krabicku ku gynekologovi alebo do lekarne a pytaj sa tam, su mudrejsi.