Nezdravé chute v tehotenstve. Máte podobnú skúsenosť?
Ahoj, nemôžem si pomôcť, ale chutia mi momentálne dosť nezdravé veci. Mám z toho až výčitky, ako ste na tom vy? Keby nemám brzdu tak mcd môžem každý deň. Pred tehotenstvom som toto vôbec nemala…
čo ti chutí? Ja som v tehotenstve jedla úplne všetko, vrátane tatarákov, sushi, syrov a všetkého, z čoho sa prehnane úzkostlivé tehule štandardne osypú 😉 Najstaršie dieťa má 24, prežilo. Dokonca zvláda štúdium na VŠ v Anglicku... Zvyšné dve mladšie tiež nevykazujú žiadne závady zatiaľ👍
sa pamätám ako som plakala o 3h. ráno že chcem rybací šalat, popr. tresku. Pred 6 som už stála pred obchodom.
Ja praveze odkedy som tehu vobec max raz za cas chipsy ale po sladkom vzdy mi je tak zle, ze az. Aktualne som mala 2 mensie palacinky ( velkostou nieco medzi lievancom a palacinkou) a aktualne to tazko predychavam. Takze jem este zdravsie ako pred tehu aj ked ani vtedy som nemala casto nezdrave ale mala som caatejsie.
Ja som pri 2 mala chut na hranolky, ale robili sme ich doma v rure, nie v 10litroch oleja. Pri 3 som mala chut na kremese, ale radsej som sa ich naucila robit, lebo by sme zbankrotovali. Od porodu som ich ani nejedla.
Tak ja som v tehotenstve udržala v žalúdku len hranolky z MC do. Prvé mesiace. A to som teda nikdy nebola fanúšikom akýchkoľvek hranoliek
sa pamätám ako som plakala o 3h. ráno že chcem rybací šalat, popr. tresku. Pred 6 som už stála pred obchodom.
@anonym_753278 treska musela byt, keby aj co bolo, v 2 tehotenstvach, k tomu cola, chipsy, deti su uplne okaaa. Akonahle som porodila, na colu som si ani nespomenula 😅
@anonym_autor odjakživa som neznášala a ani neznášam sirup a párky. No celé jedno tehotenstvo som jedla párky a zapijala ich sirupovou vodou. Nemohla som si proste pomôcť.
U mňa bolo zaujímavé ja som nikdy nemala rada banány ani teraz ich nejem a to som pri synovi jedla na kilá k tomu čipsy a všetko nezdravé a deti sú úplne v pohode , ja som jedla všetko
Ahoj, ja som to tiez mala pri prvom tak. Nevedela som sa dojest mekáču. Nagetky, hranolky, hamburgery, kazdy den som to mohla jest a do toho neskutocne vela sladkosti. Samozrejme som sa snažila krotit ale stalo sa mi aj ze som naraz zjedla skoro celu 300g milku. A maly je uplne v poriadku, zdravý a šťastný. A ten mekac mu zostal a velmi ľúbi nagetky s hranolkami😆
ja ked som bola v tom, ficala som na MC Donalde, sackovom kurati na paprike, vyprazanom syre a Mila keksoch 🤷♀️😁
@anonym_autor Ja som mala v tehotenstve chut na umelinove cukrovinky. Prifarbebe aromatizovane cukriky, zeleny "pistaciovy" termix, pudingy v kelimkoch s tymi umelymi slahackami. Veci, ktore som pred tehotenstvom absolutne nejedavala. Dodnes nechapem, co tym moje telo sledovalo. Skor pochopim chut na papier a omietku ako toto 🙂 Ani som si to nedala, ale v obchode som slintala.
Ja som pri synovi jedla ku koncu iba ovocie a zeleninu (max chlebik k tomu). Nemohla som na varene jedlo ani pomysliet. Asi v 8.mesiaci, ked som este chodila do prace sme boli na obede a tak som si vypytala polievocku, kuracie masko na prirodno s ryzou, salatik k tomu a ked sme prisli naspat do prace, vsetko skoncilo vo wc. Odvtedy klapka a viac som nemohla nic varene. Kedze bolo leto - jedla som na kila hrozno, broskyne, marhule, paradajky, uhorky, papriky. No a asi z toho ovocia syn narastol na takmer 4kg a ani mi neslo ho porodit prirodzene. Pri dcere som si uz na ovocie davala pozor, aby porod isiel lahko - max za hrst ovocia som si dopriala a mala o kilo menej 😃. Som presvedcena, ze syn mi tak nabobtnal z toho ovocia 😃. Lebo ako babatko uz potom rastol podpriemerne - v roku mal okolo 8kg 😃.

Ja úplne to isté, a tie množstvá..