icon

Nezdravé chute v tehotenstve. Máte podobnú skúsenosť?

11. aug 2026

Ahoj, nemôžem si pomôcť, ale chutia mi momentálne dosť nezdravé veci. Mám z toho až výčitky, ako ste na tom vy? Keby nemám brzdu tak mcd môžem každý deň. Pred tehotenstvom som toto vôbec nemala…

denisa_deniska
11. aug 2026

Ja úplne to isté, a tie množstvá..

anonym_5049c1
11. aug 2026

čo ti chutí? Ja som v tehotenstve jedla úplne všetko, vrátane tatarákov, sushi, syrov a všetkého, z čoho sa prehnane úzkostlivé tehule štandardne osypú 😉 Najstaršie dieťa má 24, prežilo. Dokonca zvláda štúdium na VŠ v Anglicku... Zvyšné dve mladšie tiež nevykazujú žiadne závady zatiaľ👍

anonym_753278
11. aug 2026

sa pamätám ako som plakala o 3h. ráno že chcem rybací šalat, popr. tresku. Pred 6 som už stála pred obchodom.

anonym_56b10d
11. aug 2026

Ja praveze odkedy som tehu vobec max raz za cas chipsy ale po sladkom vzdy mi je tak zle, ze az. Aktualne som mala 2 mensie palacinky ( velkostou nieco medzi lievancom a palacinkou) a aktualne to tazko predychavam. Takze jem este zdravsie ako pred tehu aj ked ani vtedy som nemala casto nezdrave ale mala som caatejsie.

ariannazara
11. aug 2026

Aj ja cakala som chlapcov pri oboch teraz pri druhom vkuse vifonky 😂

cimage
11. aug 2026

Ja som pri 2 mala chut na hranolky, ale robili sme ich doma v rure, nie v 10litroch oleja. Pri 3 som mala chut na kremese, ale radsej som sa ich naucila robit, lebo by sme zbankrotovali. Od porodu som ich ani nejedla.

sense
11. aug 2026

Tak ja som v tehotenstve udržala v žalúdku len hranolky z MC do. Prvé mesiace. A to som teda nikdy nebola fanúšikom akýchkoľvek hranoliek

anonym_6f0f63
11. aug 2026
@anonym_753278

sa pamätám ako som plakala o 3h. ráno že chcem rybací šalat, popr. tresku. Pred 6 som už stála pred obchodom.

@anonym_753278 treska musela byt, keby aj co bolo, v 2 tehotenstvach, k tomu cola, chipsy, deti su uplne okaaa. Akonahle som porodila, na colu som si ani nespomenula 😅

anonym_67f5e2
11. aug 2026

@anonym_autor odjakživa som neznášala a ani neznášam sirup a párky. No celé jedno tehotenstvo som jedla párky a zapijala ich sirupovou vodou. Nemohla som si proste pomôcť.

andrejka1974
11. aug 2026

U mňa bolo zaujímavé ja som nikdy nemala rada banány ani teraz ich nejem a to som pri synovi jedla na kilá k tomu čipsy a všetko nezdravé a deti sú úplne v pohode , ja som jedla všetko

anonym_f5a09c
11. aug 2026

Ahoj, ja som to tiez mala pri prvom tak. Nevedela som sa dojest mekáču. Nagetky, hranolky, hamburgery, kazdy den som to mohla jest a do toho neskutocne vela sladkosti. Samozrejme som sa snažila krotit ale stalo sa mi aj ze som naraz zjedla skoro celu 300g milku. A maly je uplne v poriadku, zdravý a šťastný. A ten mekac mu zostal a velmi ľúbi nagetky s hranolkami😆

denden77
11. aug 2026

ja ked som bola v tom, ficala som na MC Donalde, sackovom kurati na paprike, vyprazanom syre a Mila keksoch 🤷‍♀️😁

marianarem
11. aug 2026

@anonym_autor Ja som mala v tehotenstve chut na umelinove cukrovinky. Prifarbebe aromatizovane cukriky, zeleny "pistaciovy" termix, pudingy v kelimkoch s tymi umelymi slahackami. Veci, ktore som pred tehotenstvom absolutne nejedavala. Dodnes nechapem, co tym moje telo sledovalo. Skor pochopim chut na papier a omietku ako toto 🙂 Ani som si to nedala, ale v obchode som slintala.

dadis
12. aug 2026

Ja som pri synovi jedla ku koncu iba ovocie a zeleninu (max chlebik k tomu). Nemohla som na varene jedlo ani pomysliet. Asi v 8.mesiaci, ked som este chodila do prace sme boli na obede a tak som si vypytala polievocku, kuracie masko na prirodno s ryzou, salatik k tomu a ked sme prisli naspat do prace, vsetko skoncilo vo wc. Odvtedy klapka a viac som nemohla nic varene. Kedze bolo leto - jedla som na kila hrozno, broskyne, marhule, paradajky, uhorky, papriky. No a asi z toho ovocia syn narastol na takmer 4kg a ani mi neslo ho porodit prirodzene. Pri dcere som si uz na ovocie davala pozor, aby porod isiel lahko - max za hrst ovocia som si dopriala a mala o kilo menej 😃. Som presvedcena, ze syn mi tak nabobtnal z toho ovocia 😃. Lebo ako babatko uz potom rastol podpriemerne - v roku mal okolo 8kg 😃.