Tehotenské chute: čoho sa neviete dojesť?
Ahojte, čoho ste sa najviac nevedeli v tehotenstve dojesť? 😁 Ja som v 2. trimestri a každý deň musím vypiť pohár mlieka, trvá to už asi mesiac a najlepšie také studené z chladničky🤤
A potom pomaranče. Neviem prečo, lebo tie som nikdy nemala až tak v láske. A v 1. trimestri som stále len jedla jablká 😂 Inak jem normálne, pestro, ale toto v jedálničku každý deň musím mať, normálne cítim, že to potrebujem.
@anonym_autor ja keď som bola tehotná nevedela som sa dojesť melóna s mozzarellou. Viem divná kombinácia , ale mala som na to proste chuť . Paradajky som tiež jedla ako jablčka😇🤣 podotýkam paradajky som nikdy nemala rada . Takže na toto som stále chodila do obchodu . Ale trvalo to krátko lebo sme v 3m prišli o malé .. takže už nejem ani melón a ani paradajky .. ale bolo to zaujímavé ,aké zvláštne chute išli na mňa .. a dokonca aj mlieko ordinovalo u nás tiež na poháre 😇 teším sa , keď sa znovu rozhodneme mať maličké tak aké zvláštne chute prídu . Dúfam , že sa nám to podarí .
Bocikova pasteta s rožkom 😅z toho mi aj nebolo zle
prve tyzdne to bola brokolica a spenat a teraz v 2.trimestri uz asi nic take nemam, ale neznesiem od 1.trimestra ziaden druh syra (ani tvaroh) a zvysne mliecne vyrobky tiez su problemovejsie 😅 ale tak jem kazdy den minimalne 2 druhy zeleniny a ovocia (vacsinu dni jem viac druhov ale bez toho nejdem spat), 1-2ks peciva, 2varene jedla (obedy a vecere), aspon 1x do tyzdna rybu a 1x denne sa snazim zjest nieco mliecne ale to sa mi uplne nedari dodrziavat.
@anonym_c1b1be Paradajky ja teraz vôbec nemusím, akože zjem ich, ale nepotrebujem a to som predtým, keď som nebola tehotná, paradajky jedla nonstop 😂 Držím palce, aby sa podarilo 😊
@anonym_53f5a5 Ja sa sebe čudujem, že pred tehotenstvom som fičala na kebabe, čo sa týka fastfoodu a teraz vôbec ma to ani neláka. A celkovo aj fastfood, jedine znesiem keď už, tak pizzu. Až sa môj muž čuduje, že ako som sa to zmenila, keď odrazu nemám chuť ani na Mekáč, keď ma zavolá, ale predtým by som hneď išla 😂😂😂
@anonym_autor každý deň po obede som musela mať pohár chladeného bieleho acidka, nikdy predtým som ho nepila, niekedy som v ňom mixovala ovocie, zostalo mi to doteraz v týchto teplách nie je nič lepšie na osvieženie 🙂
Ja som sa od zaciatku nevedela dojesť kuracieho kari s ryžou 😀 a od zaciatku nezjem pizzu, kebab a pod., co pre mna kebab predtym bol uplne v pohode 😀 a chuti mi kysle ovocie a zmrzlina, co pred teh. by som si kyslu zmrzku nedala ani za svet 😀
@anonym_autor u mňa sladkosti a marhule. Sladkosti som pred tehotenstvom jedla asi tak , že som si trochu odkusla z horalky a potom som sa jej už niekoľko dní nedotkla až kým som zase necítila chuť na sladké ale skôr to bolo len take že som potrebovala zahnať chuť tak mi stačilo len trosku. No odkedy som tehotná musím mať každý deň, normálne ako závislosť ale aj tak si v rámci možností dávam pozor. No a marhule musia byť tiež 🙂
pri poslednom tehu - HORČICA.
pohár horčice 350 g som zjedla za pár dní. Jedla som ju lyžicou, len tak samú.

prve tyzdne to bola brokolica a spenat a teraz v 2.trimestri uz asi nic take nemam, ale neznesiem od 1.trimestra ziaden druh syra (ani tvaroh) a zvysne mliecne vyrobky tiez su problemovejsie 😅 ale tak jem kazdy den minimalne 2 druhy zeleniny a ovocia (vacsinu dni jem viac druhov ale bez toho nejdem spat), 1-2ks peciva, 2varene jedla (obedy a vecere), aspon 1x do tyzdna rybu a 1x denne sa snazim zjest nieco mliecne ale to sa mi uplne nedari dodrziavat.