Zistenie tehotenstva: Alkohol a jeho dôsledky
ahojte stala sa mi taká sytuacia dnes som zistila ze mam pozitívny test mam priateľa ktorý ma žiaľ aj podviedol a som v takej sitytuacii akej som ... Jeho reakcia nebola žiadna ja som plakala že zas buďem sama na dieťa ale zvládla som to vtedy zvládla by som to aj teraz lenže ked som zistila ze snou spal tak som sa opila ako bomba (nie druhe dieťa bolo preč) plus som vraj spadla na chrbát obavam sa lebo mávam bolesti v podbrušku ako mierne kontrakcie viem že budete mať vlastný názor na to ale nieje ani sekunda čo nad tym rozmýšľam a litujrm že som pila 😪 ked pôjdem na pohotovosť povedia mi niečo ,¿??
Vsak chod na pohotovost a povedz ze si spadla a mas bolesti. Bodka
Prosím ťa neotravuj na pohotovosti,nemáš na to zatiaľ dôvod,vraj si spadla,možno aj nie,modrina nijaká...
A precitaj si niečo o uhniezďovani a začiatkoch tehotenstva.
Najvyssi cas sa zacať správať rozumne...
A začni tým,že kým niečo vypustiš do sveta,tak si to po sebe prečítaj a opráv chyby,je to tvoja vizitka,ktorá o tebe dosť napovedá.
Preboha 🤦♀️

Pane bože, tak choď na pohotovosť a povedz, že si sa pred pár dňami šmykla na schodoch a spadla si na chrbát, hneď na to si o pár dni zistila, že si tehotná a máš bolesti a bojíš sa, že to môže súvisieť s pádom.... Nemusíš im tam celý príbeh opisovať, že si sa opila " ako bomba " ... ak si aj v začiatkoch tehotenstva, alkohol ešte neprechádza tak či tak ku bábatku ... Ale hlavne, nech ta niekto pozrie, ak máš bolesti ...