Ako pozerať film v pôvodnom jazyku?
Ahojte, rada by som si vyskúšala pozrieť film v originálnom jazyku. Ako na to? Teraz dávajú "Winnetuovky", niektoré vety viem naspamäť, skúšali sme todoma nastaviť, ale nedalo sa. Poradí mi, prosím, niekto?
Chceli sme to pozeraťv televízii.
Chceli sme to pozeraťv televízii.
nechápem,v TV to dávajú ako? nadabované? alebo s titulkami či ako?
Treba stlačiť ten tretí gombík zľava.
ak mas smart tv si najdi na internete a zdielaj to cez tv.
@ivka225 na nasom ovladaci tretie gombiky zlava su vypinac, potom cisla, hlasitost a nahravanie 😂 kazdy ovladac je iny 🤷🏻♀️ minimalne ja po takej rade by som toho vela nenastavila, co sa tyka jazyka.
ak mas smart tv si najdi na internete a zdielaj to cez tv.
@ivka225 na nasom ovladaci tretie gombiky zlava su vypinac, potom cisla, hlasitost a nahravanie 😂 kazdy ovladac je iny 🤷🏻♀️ minimalne ja po takej rade by som toho vela nenastavila, co sa tyka jazyka.
@anonym_a52c3a Ale samozrejme. Informačná výdatnosť odpovede je priamo úmerná informačnej výdatnosti otázky.
@anonym_a52c3a Ale samozrejme. Informačná výdatnosť odpovede je priamo úmerná informačnej výdatnosti otázky.
@ivka225 Niektorí pochopili, niektorí nie.
Ďakujem za vaše odpovede, už som pochopila.

@anonym_autor Skús to napísať ešte raz a tak, aby sme pochopili, aká je vlastne otázka.
Hlavne:
Kde to pozeráš?
Ako a čo nastavuješ ?
Ak raz film neobsahuje dabing alebo slovenské titulky, tak môžeš nastavovať koľko len chceš, nič nenastavíš.