icon

Koľko platíte za streamovacie služby a plánujete ich zrušiť?

Dnes o 14:21

Ake mate steamovacie sluzby? Kolko za ne platite spolu a rozmyslate o zruseni nektorych?

anonym_29e5e9
Dnes o 16:00

Netflix 12€
Spotify 8€ tuším
Nechystám sa zrušiť ani jedno, využívam

anonym_362cfa
Dnes o 16:06

Netflix,hbo max,voyo mame vramci pausalu zdarma,ale zase za pausal platime 120eur.No su v tom 4pausaly,wifi,magio tv na 3tv,internetova tv,lebo na viac tv sa uz nedalo,kedze ich mame 6ks.

anonym_ee5610
Dnes o 16:09

@anonym_autor netflix - každý druhý mesiac 9,49 €
disney - ročne 99,90€
prime - keď je niečo čo si chcem pozrieť tak cca 2-3x do roka - 6,99€
spotify mesačne - 6,99€
voyo mesačne - 7,99€

anonym_5dc340
Dnes o 16:13

Neplatím žiadny, všetko čo chcem si viem nájsť zadarmo. Ani káblovku nemáme, za tie somariny čo vysielajú najmä slovenské stanice platiť odmietam. Občas sme si dali Netflix alebo Disney+ na mesiac ale nič extra nás tam neoslovilo že by som to musela platiť dlhšie.

anonym_c3d7c3
Dnes o 16:23

0€, nemám, nechýba. Nemám na to ani čas.

sense
Dnes o 16:26

Máme Netflix vždy tak na mesiac podľa toho čo chceme pozerať a koľko máme času

larsen
Dnes o 16:31

Máme Netflix, teraz ho na leto odhlásime a dáme si len voyo.

anonym_9b2108
Dnes o 16:36

Netfix 9,99, Voyo 7,99, Joj Play 6,99, youtube premium 7,99, spolu 32,96 €

simca06022011
Dnes o 16:44

@anonym_autor no ja osobne uz nic, doma mame celorodinne youtube premium, to myslim, ze plati polovicka nejakych 15EUR, lebo on cez to sleduje zahranicne diskusie z "domova"a nebavia ho reklamy, ja potom v ramci toho pouzivam YT music. A to je vsetko. Mala som netflix a hbo, ale nemam tam co pozerat, ak mam chut, proste zapnem nejaky piratsky kanal :DDD znizila som uz aj fakturu za kablovku, lebo tak ci tak tych 120 programov nik nepozeral... a ta3 si pozriem aj online :D Pouzivam spotify vo free verzii, lebo len podcasty pocuvam cez to.

tiezjedna
Dnes o 16:58

@anonym_autor ano, platíme všetky. Premium - Disney, HBO aj Netflix + Spotify Family. Uvažujem, že zruším Disney, pretože nás tam už dlhšie nič nezaujalo.

anonym_303b21
Dnes o 19:12

Netflix (3-4 krát ročne), YouTube premium (pravidlne), HBO (1-2 krát ročne), Disney (1-2 krát ročne), Skylink (pravidlne), Playstation balík (3-4 krát ročne). Mesačne okolo 30€-40€, neplánujem rušiť nič. Veľa vecí si zdieľame s rodinnou, využívame všetci naplno.

anonym_7b0a69
Dnes o 20:21

Neplatime si nič, nemáme ani telku, vieme žiť aj bez toho. Čas je najdrahšia komodita a neplytvame ním na pozeranie televízie.

kvadrinkaaa
Dnes o 20:49

0 EUR

anonym_ca31fc
Dnes o 20:57

Voyo v rámci paušálu. Dcéra má nahovorila na netflix, pozrela som si tam squid game a odhlásila 😃 ani neviem koľko to stálo na mesiac.