Pozeráte ešte vôbec klasickú telku?
Pozeráte ešte vôbec klasickú telku? U nás doma zapíname televízor už len kvôli streamovacím službám. Klasické programy pozerajú už asi len naši rodičia.
Jasné, že pozerám, veď pri ňom sa tak dobre zaspáva 😃
nemám televízor takže nie, filmy pozerám výlučne online na HBO a pod. bez reklám, čo chcem, kedy chcem. V televízore aj 500 kanálmi nie je čo pozerať.
Sem tam áno
Mala som aj kody a to som nikdy nevedela čo chcem pozerať 😅
@anonym_autor áno pozeráme, ale nie STV , Markízu ,Doma,Dajto a pod
ja zas nemam netflix a ani nic podobne ... mam klasicke sk programy kt idu ako zvukova kulisa nech nemam doma ticho ... obcas zdvihnem zrak ked ma daco zaujme ... vecer si popri tom robim pracu na pc ... malokedy davaju film kt by som mala rada
Áno pozeráme. Ja mám rada rôzne záhradkársko-kutilské relácie, alebo reláciu Na chalupe v nedeľu na JOJ-ke... Filmy nepozeráme vôbec.
Vôbec nepozerám televízor, púšťam si program cez notebook live alebo z archívov
@anonym_autor my ani nemáme nic ine len Apple TV kde mame streamovacie sluzby ako Netflix, HBO, voyo. Nepozerame ani spravy ani nic
@anonym_autor nie, už som aj zrušila káblovku. Nebaví ma pozerať na reklamy a výber relácií a filmov je žalostný. Takže u nás už len streamovacie služby, správy a aktuálne dianie mám možnosť sledovať na webe. Neexistuje už absolútne žiadny dôvod prečo pozerať klasickú tv.
@anonym_autor nie, netuším odkedy mozno aj od roku 2008?rada by som nato prisla 😀
Ja pozerám seriály. Pre mňa relax. Vlastne nie klasickú telku, my mame projektor😂 telku mame v altane.
Klasickú telku som asi videla iba niekde na hoteli. Nie doma nepozeráme telku a nemáme ani TV signál. Máme tiež Netflix, Voyo, Joj play, Youtube premium, niekedy si dáme HBO max apd.
Pozerávam, ale nie pravidelne a nie všetko. Notebook ako telku nemusím, nie je to ono. Mám rada klasiky plus niečo poučné a relaxačné, teda aj našu RTVS dvojku.
Ano … ale len nemecku ako backround a spomienky na mladi. Slovensku nie … uz x rokov, odkedy vypli antenu
@anonym_autor áno, občas si pozriem riskuj alebo všade dobre doma naj. A ešte na čt1 ak dávajú kočka neni pes a na jednotke tiež ten program o psoch a občas na čt2-asi raz za mesiac dobrý dokument. Ale to je všetko, správy v telke už nepozerám, stačí mi čo počujem z rádia, filmy ma nezaujímajú, pozerávam len voyo.
Nie, nepozerám, hlavne reklamy mi ju znechutili.
TV ani nemáme, takže nepozeráme. Ja nechápem, ako to niekto zvláda pozerať. Keď občas u rodičov vidím, čo tam ide, tak fakt nerozumiem, prečo to vlastne ešte existuje 😅 A tie reklamy každú chvíľu, to je totálne na nervy.
My este mame a veru si pozrem Nat geo viasat history a teraz posledne aj JOJ svet ma velmi zaujimave programy. Reklamy tam nie su az take strasne.vecer uz vacsinou prepinam na streamovacie ked chceme pozret film alebo deti rozpravku
Pozeráme. Dcérka pozerava ráno detský program, manžel si zvykne pustiť Kobru 11 alebo Discovery a ja pri varení ako kulisu Súdnu Sieň. Ale že by sme si pozreli v TV film, to už dávno nie. Teda, odkedy vypli možnosť pretáčania. Nie som ochotná pozerať reklamy.
@anonym_autor ja pozerám hlavne futbal. V zime lyžovanie a vlastne všetky športy.
@anonym_autor Ja ano. Ale teda minimalne, nemam na to cas. Sem tam (rozumej asi 1x tyzdenne) sadnem pred telku s nejakou vecerou, poprepinam programy, dam nejaku TA3 posedim 10 min kym zjem tot vsjo. Ja nemam nejak aboslutne cas pozerat telku. Jedine syn pozera detske programy a rozpravky. Ta to este s nim pokukam viac, cize ja skor rozpravky na JimJam, jojko a pod. Ale teda, ano mame klasicku telku aj mame predplatene normalne baliky programov. Este niekedy zapneme nedelnu politicku diskusiu, Poirita pooobede kuknem aj to tak 1/3 z toho alebo ako podmas. A teda aby som nezabudla, este sportove prenosy ktore nas zaujimaju, to ano, to tiez pozeravame aj klasicky.

@anonym_autor myslim, ze vacsina uz nepozera. Ja pozeram, lebo nemam televizor s wifi. Vacsinou iba jeden program, dookola tam idu sitcomy a vecer daju nejaky starsi film. A pozeravam este viasat history, nature, alebo dokumenty na stv2. V poslednej dobe si zvyknem vecer pustit na yt nejaky dokument, nedavno som ficala na leteckych katastrofach tak 🙂.