Pozeráte ešte vôbec klasickú telku?
Pozeráte ešte vôbec klasickú telku? U nás doma zapíname televízor už len kvôli streamovacím službám. Klasické programy pozerajú už asi len naši rodičia.
jasne ze pozeram iba vybrane programy rodinne pripady susedia atd noa vecer ak nejde nic schopne sa pri nej vynikajuco zaspi 😀
Mi príde, že ľudia, čo sa tu chvália tým, ako nepozerajú, resp. ani nemajú telku, si pripadajú ako intelektuálni nadľudia. Pritom na nete, mobiloch presedia viac času ako ich rodičia pri seriálikoch. Decku televízor nezapnú, ale mobil do ruky ešte aj v kočíku mu dajú...🙂
@anonym_autor my uz asi 6 rokov nemame TV a nechyba nam.
Ano pozerame, aj teraz majstrovstva napr.
Keby dávali každý večer dobrý film. Ale samy Dunaj, Milujem SK, telenovely a neviem aké chujoviny 🙈 pozerám cez netflix a voyo
Mi príde, že ľudia, čo sa tu chvália tým, ako nepozerajú, resp. ani nemajú telku, si pripadajú ako intelektuálni nadľudia. Pritom na nete, mobiloch presedia viac času ako ich rodičia pri seriálikoch. Decku televízor nezapnú, ale mobil do ruky ešte aj v kočíku mu dajú...🙂
@valria akurát, že niektorí tú telku nemáme 25 rokov 😉 a keď boli naše deti malé, tak kto mal mobil, bol frajer 😁
@akvi A na nete pozeras nieco ? Na nete nie je brak ? Tiez si vyberas, nie ? co ano, co nie. to iste aj v TV, nie vsetko je shit. Na nete je shitu 1000x viac ako v TV, to si bud ista.
@anonym_d36528 niekde tvrdím, že na nete nie je brak? 🤔 Ja teda nemám ani netflix a pod. Keď už si niečo pozriem, tak si vyberám. A netvrdím, že aj to nie je brak, kľudne je. Akurát, že nám doma nehuci tv celý večer bez ohľadu na program, ako to vidím u našich a u kamarátov. Niektorí to už ani nevnímajú a musím ich poprosiť, aby to vypli, keď sa chceme rozprávať. To isté u našich, cumia na to vkuse, hučí to v celom dome, otec vkuse politické relácie a nadáva na všetkých. Načo je to dobré?
Nepozerajú, a potom sa čudujeme, že maturanti k téme Mass Médiá alebo Art and Culture nevedia ani ťuk, chýba im všeobecný prehľad, aktuálne dianie či história, pohoria so staršími aj v TV kvízoch.
Nepozerame tupe programy. Pustame si vlastne filmy dokumentarne a rozpravky
áno pozerám, na RTVS1 beží občas nejaký fajn seriál, a Televízne noviny občas sledujem kvôli prehľadu, plus mám Skylink, ale napr.Markízu nepozerám vôbec, skôr u mňa vedú české stanice, neviem prečo by mala byť hanba pozerať TV, keď mám čas tak prečo nie, ale ako kulisa mi už nebeží, to skôr rádio, áno, aj to ešte niekto počúva, a nielen ja v mojom okolí
@anonym_autor Samozrejme, najmä športové prenosy, akurát kukám Tour de France.
Ano, sportove prenosy, CTArt, dokumenty,
Znova cestomaniu na Nove....
Ceske krimy
Vacsinou z archivu
My pozeráme telku každý deň, nemáme žiadne služby navyše zaplatené. Tak pozeráme Joj a Markízu, deti Disney Channel pred spaním pozrú si rozprávky. Ja rada si pozriem správy v telke, manžel niečo o politike.
Pozeram len vybranu publicistiku, ak je pozeratelne, tak Bez servitky, v nedelu rano 2 cestopisy a vecer Na chalupe . V soboty na Nemcoch live koncerty.

TV ani nemáme, takže nepozeráme. Ja nechápem, ako to niekto zvláda pozerať. Keď občas u rodičov vidím, čo tam ide, tak fakt nerozumiem, prečo to vlastne ešte existuje 😅 A tie reklamy každú chvíľu, to je totálne na nervy.
@akvi A na nete pozeras nieco ? Na nete nie je brak ? Tiez si vyberas, nie ? co ano, co nie. to iste aj v TV, nie vsetko je shit. Na nete je shitu 1000x viac ako v TV, to si bud ista.