Bol by záujem rodičov o vytvorenie malej skupinky deti v duchu Montessori pedagogiky?
Ahojte. Bol by záujem rodičov o vytvorení malej skupinky deti vo veku 2-6 rokov v duchu Montessori pedagogiky? S malým počtom detí, individuálnym prístupom a rešpektujúcej komunikácií.
Ved to skus, zaujem by bol vo vacsom meste. Treba mat vsetko legislativne podchytene. Len sa potom priprav, rodicia su dost narocni a vzdy chcu mat pravdu, aj ked ju nemaju. Budu ti hovorit, co a ako mas robit a samozrejme oni sa budu povazovat za PANOV.
Neviem či je aj dostatok rodičov, čo majú rešpektujucu komunikáciu
@anonym_autor o akej pedagogickej skupinke je reč? náhrada škôlky? krúžok? opatrovateľské centrum? Čo presne by znamenala tá Montessori pedagogika? Lebo to už teraz uvádza skoro každý. Neudala si skoro žiadne detaily. Príde mi to, že si iba dostala nápad využiť Montessori a zarobiť na tom. V akom meste, máš priestory na prevádzkovanie?
Určite chýba materské centrum, napríklad na 2h v týždni, pokojne aj v štýle montessori - priestor na stretávanie sa a socializaciu detí. Možno sem tam nejaká zaujímavá prednáška (s LP, dulou, pediatričkou,...) alebo aktivita (swap oblečenia, hračiek, kníh), tvorivé dielničky podľa veku detí. Ja osobne sa cítim na RD strašne izolovane, toto by som uvítala 😄 - priniesť mini obcerstevenie, spoznať iné mamy.
Niekedy fungovalo materské centrum Pastelka.

@anonym_autor nie, najdi si inu pracu