Aké je štúdium Ošetrovateľstva na Vysokej škole svätej Alžbety?
Dobrý večer, dievčatá, aké je štúdium na tejto škole? Zvažujem podanie prihlášky a rada by som mala čo najviac informácií, kým prihlášku podám. Ďakujem
@anonym_autor záleží aký študijný program, každá fakulta je iná
@anonym_cad0b5 Ošetrovateľstvo, mala som to v názve a názov mi zmenili
@anonym_cad0b5 Ošetrovateľstvo, mala som to v názve a názov mi zmenili
@anonym_autor Ak chceš študovať kvôli titulu je v pohode, horšie je to s uplatnením. Škola slabá, zamestnávatelia radšej berú z normálnej VŠ
@anonym_autor Ak chceš študovať kvôli titulu je v pohode, horšie je to s uplatnením. Škola slabá, zamestnávatelia radšej berú z normálnej VŠ
@anonym_cc192a Nechcem školu len kvôli titulu, ja už v zdravotníctve pracujem.
@anonym_autor tak si zisti uplatnenie. Celkovo som o tejto škole ešte ani nepočula ak mám byť úprimná. Väčšina slovenských škôl sú zbytočné a o ničom štúdium.
@anonym_autor Radšej choď na SZU alebo UKF, podľa toho čo máš bližšie
@anonym_autor tak si zisti uplatnenie. Celkovo som o tejto škole ešte ani nepočula ak mám byť úprimná. Väčšina slovenských škôl sú zbytočné a o ničom štúdium.
@anonym_cad0b5 Aké uplatnenie, veď píšem, že už v zdravotníctve pracujem 😀
@anonym_autor Radšej choď na SZU alebo UKF, podľa toho čo máš bližšie
@anonym_cc192a To práve nemám
@anonym_cad0b5 Aké uplatnenie, veď píšem, že už v zdravotníctve pracujem 😀
@anonym_autor no tak načo riešiš vysokú školu?
@anonym_autor no tak načo riešiš vysokú školu?
@anonym_cad0b5 Aby som sa posunula z praktickej sestry na Bc a mala viac kompetencií a lepšiu mzdu, ale prácu určite meniť nebudem
@anonym_cad0b5 Aby som sa posunula z praktickej sestry na Bc a mala viac kompetencií a lepšiu mzdu, ale prácu určite meniť nebudem
@anonym_autor no tak ked chces titul tak chod kde chces 😃
@anonym_autor no tak ked chces titul tak chod kde chces 😃
@anonym_cad0b5 Ďakujem za dovolenie, ale na toto som sa fakt nepýtala 🙈
@anonym_cc192a To práve nemám
@anonym_autor Odkiaľ si? SZU je v BA a BB. UKF Nitra. Ošetrovateľstvo sa dá študovať aj v Ružomberku, Prešove, Košiciach
@anonym_autor Ahoj neviem ci ti to aspon trosku pomoze, ale znama, ktora tiez pracuje ako sestra, isla na tuto skolu externe a tym,ze pracuje ako sestra jej zaratali toto akoby v ramci praxe, cize uz nemusela zvlast absolvovat taketo "staze" v ramci studia. A ona bola spokojna, tiez si chcela spravit titul, nech je v ramci pozicie o nieco vyssie ako ty a oplatilo sa jej🙂 takze ak sa do toho pustis, drzim ti palce, urcite to das🙂🍀
@anonym_autor Ahoj neviem ci ti to aspon trosku pomoze, ale znama, ktora tiez pracuje ako sestra, isla na tuto skolu externe a tym,ze pracuje ako sestra jej zaratali toto akoby v ramci praxe, cize uz nemusela zvlast absolvovat taketo "staze" v ramci studia. A ona bola spokojna, tiez si chcela spravit titul, nech je v ramci pozicie o nieco vyssie ako ty a oplatilo sa jej🙂 takze ak sa do toho pustis, drzim ti palce, urcite to das🙂🍀
@motylik2559 Ďakujem, si zlatá ❤
@motylik2559 Ďakujem, si zlatá ❤
@anonym_autor ahoj,nerozmýšľala si nad diplomovanou sestrou skôr ako Bc.z ošetrovateľstva? Nevychádza to finančne lepšie ?🤔
Ahooj, v stredu mám statnice, napis mi spravu :D
@mia247 ahoj je naozaj táškola taķá zla ako o nej píšu?Prišlo mi prijatie na ošetrovateľstvo ale tie recenzie ma odpálili. Potrebujen niekoho radu kti tam reálne študuje.
Ďakujem☺️
@mia247 ahoj je naozaj táškola taķá zla ako o nej píšu?Prišlo mi prijatie na ošetrovateľstvo ale tie recenzie ma odpálili. Potrebujen niekoho radu kti tam reálne študuje.
Ďakujem☺️
@alenkatrudicova38 ahoj, neviem aká zlá myslíš. Podľa mňa každá škola má profesorov ktorych študenti milujú a ktorých majú radi menej. Ale ja naozaj môžem povedať, že mne veľmi vyhovelmi. Mala som odklad keď sa mi narodila dcérka, nebol žiaden problém. Následne som mala po ročnom prerušení štúdia nastúpiť, aj som nastúpila a vedeli že mam malé dieťa tak ak sa nejak dalo pomôcť od profesorov, cez mentorky na praxi po vedenie - pomohli mi.. nič mi nesťažovali a následne som týždeɓ pred štánicami vážne ochorela a ochrnula čiže opäť rok odklad.. a to skutočne boli všetci ľudskí, milí, ústretoví.. preto som skončila až tento rok. A idem aj na mgr.

@anonym_autor záleží aký študijný program, každá fakulta je iná