icon

Aké sú výhody titulu PaedDr?

16. máj 2026

Ahojte, ako sa postupuje v prípade, ak by som chcela ísť touto cestou? Veľa ľudí ma odhovára, že tento titul je zbytočný...

Strana
z2
zmrzlinka8
Včera o 12:50
@anonym_b8061b

@zmrzlinka8 áno, aj o diplomových prácach. Stará literatúra, oponent má problém so zahraničnou literatúrou, v závere prác odporúčanie do praxe. Stále to istém A nič sa nezmenilo. Ani v praxi, ani ochote niečo meniť, učiť sa od lepších. A ak áno, tak v súkromnom sektore. Či už pedagogike, medicíne alebo športe 🤷‍♀️

@anonym_b8061b u mna oponent nikdy nemal problem so zahranicnou literaturou, divny to oponent. Prace som uz vdaka Bohu napísala tri. Nebudem špecifikovať.

zmrzlinka8
Včera o 12:53
@anonym_58ef9c

@zmrzlinka8 Anglický jazyk. Ale robili to aj z iných predmetov a výsledok je rovnaký. Je to proste titul pre titul, dobre to vyzerá pred menom, ak si na to niekto potrpí, ale nič viac. No stretla som sa aj s tým, že učiteľka PaeDr. sa nechala oslovovať pani doktorka, čo mi prišlo fakt mimo.
Mňa osobne posunul kariérne oveľa viac ročný pobyt v zahraničí počas štúdia.

@anonym_58ef9c PaedDr. je doktorka, pred ziakmi na strednej skole to je ale divné nechat sa od nich tak oslovovat. A co, ak si to vyzaduje mimo skoly? Inzinier je na rovnakej urovni ako Mgr. a kazdy mu hovori pan inzinier. A teda PaedDr. je viac ako Ing.

guiseppinka
Včera o 13:09
@zmrzlinka8

@anonym_58ef9c PaedDr. je doktorka, pred ziakmi na strednej skole to je ale divné nechat sa od nich tak oslovovat. A co, ak si to vyzaduje mimo skoly? Inzinier je na rovnakej urovni ako Mgr. a kazdy mu hovori pan inzinier. A teda PaedDr. je viac ako Ing.

@zmrzlinka8 ty nie si moja segra? Tiez je presvedcena o svojej pravde a nikto jej to nevie vyhovorit😂

zmrzlinka8
Včera o 13:14
@guiseppinka

@zmrzlinka8 ty nie si moja segra? Tiez je presvedcena o svojej pravde a nikto jej to nevie vyhovorit😂

@guiseppinka nie, nie som 🤪🙂

Strana
z2