icon

Ako dlho sa pripravovať na obhajobu bakalárky?

Včera o 15:04

Ahojte, ako dlho ste sa pripravovali na obhajobu bakalárky? Bojím sa, že niečo pokazím aj keď som od školiteľa aj oponenta dostala Áčka.

jeennyv
Včera o 15:10

0,0…ved viem, co som napisala a viem o tom povedat a diskutovat…

autor
Včera o 15:14
@jeennyv

0,0…ved viem, co som napisala a viem o tom povedat a diskutovat…

@jeennyv máš pravdu, asi sa len dopredu stresujem😄

jeennyv
Včera o 15:19
@anonym_autor

@jeennyv máš pravdu, asi sa len dopredu stresujem😄

@anonym_autor diplomka detto…problem ma len ten, kto to zbuchal za par dni alebo mu to napisal iny

anonym_d43462
Včera o 15:19

1-2 dni som venovala príprave prezentácie a odpovediam pre oponenta, to som odprezentovala vedúcej a zapracovala opravy, ešte pár krát som si ju potom prešla… už som sa oťukala, ale vtedy keby som tam išla bez toho, že som to naučená, tak zostresujem, takto som mala väčší pocit istoty… a keďže nemáme bakalárske štátnice, tak zvyknú preskúšať na obhajobach, čiže som si opakovala učivo

januska12323
Včera o 15:49

Vôbec, len som si ju prečítala a napísala odpovede k otázkam. Pripravovala som sa na skúšky.

autor
Včera o 15:59
@anonym_d43462

1-2 dni som venovala príprave prezentácie a odpovediam pre oponenta, to som odprezentovala vedúcej a zapracovala opravy, ešte pár krát som si ju potom prešla… už som sa oťukala, ale vtedy keby som tam išla bez toho, že som to naučená, tak zostresujem, takto som mala väčší pocit istoty… a keďže nemáme bakalárske štátnice, tak zvyknú preskúšať na obhajobach, čiže som si opakovala učivo

@anonym_d43462 my ani prezentáciu nepotrebujeme