Ako dokončiť strednú školu externe?
Ahojte
Viete mi poradit strednú školu kde by som mohol výučný list -maturitu diaľkovo ?
Mám 20 a mám len dva ročníky na SOS…
Keďže už pracujem tak mám oroblem chodiť každý den do školy a u nas čo sú školy tak ma už nechu prijať
Skúšal som ip gymnázium no pýtajú nehorázne čiastky
Zatiaľ ďakujem
Ahoj, a denné štúdium s individuálnym študijným plánom si neskúšal? Mohol by si chodiť len na konzultácie a preskúšanie. Ale pravdepodobne treba absolvovať celé štúdium, takže to bude trvať 4 roky.
IP gymnázium stojí 800 eur ročne. Keď pracuješ, by to nemala byť až taká nehorázna čiastka.
Googli SŠ na bieloruskej (tusim) oni robia maturity externe.
Ja chodim na denne studium,ale mam individualny plan..cize ako sa pise vyssie,konzultacie a preskusanie. Za cely skolsky rok som zaplatila 10e.. budem chodit 3 roky kedze ja uz maturitu mam. Ale ja chodim na odbornu skolu,nie gymnazium.
IP gymnázium si môžeš urobiť aj na splátky 🙄. Alebo si vezmi na to malý spotrebák.
@kristianpolgar6 IP gymnazium je jedna z lacnejsich skol, kde si mozes spravit maturitu externe. Cize ak toto neprichadza do uvahy, tak ozaj tazko. Neviem o tom, ze by nejaka statna skola poskytovala moznost externeho studia, ked uz si skolu nechal davnejsie.
@anonym_a8d327 len keď nastúpim teraz je treba uhradiť naraz 1300
IP gymnázium stojí 800 eur ročne. Keď pracuješ, by to nemala byť až taká nehorázna čiastka.
Googli SŠ na bieloruskej (tusim) oni robia maturity externe.
@tilly pedagogicka ?
Musím dať 1300 jednorazové keď nastúpim teraz na ip
@kristianpolgar6 urcite sa informuj v skole, kde by si chcel chodit, ci by ta vedeli prijat na denne studium s individualnym planom. Mam kamarata co si tiez tak robi skolu, popri praci. Da sa to. V niektorych skolach sa da nastupit do druheho rocnika rovno.
Mám skúsenosti a nadobudla som dojem, že veci sa dajú, ak je ochota, hľadajú možnosti. Len nájsť školu, kde budú takýto ľudia. Tiež som študovala nie štandardnou cestou. Určite je jednoduchšie takto vyštudovať gymnázium ako odbornú školu. Veľa mi to dalo, v mladšom veku by som toľko zo štúdia nevyťažila, určite sa do toho daj
@tilly pedagogicka ?
Musím dať 1300 jednorazové keď nastúpim teraz na ip
@kristianpolgar6 môj syn (športovec) tam maturoval. Platil 800 eur plus 400 za maturitu. Minulý rok. 90% ich maturantov sú profi športovci, ktorí bežný gympel nestíhajú.

@kristianpolgar6 IP gymnazium je jedna z lacnejsich skol, kde si mozes spravit maturitu externe. Cize ak toto neprichadza do uvahy, tak ozaj tazko. Neviem o tom, ze by nejaka statna skola poskytovala moznost externeho studia, ked uz si skolu nechal davnejsie.