Ako postupovať, keď školiteľ neodpovedá?
Ahojte, zaujíma má Vás názor. Blíži sa termín odovzdania záverečných prac. Ja som si vždy robila svoju robotu, mala konzultácie. Avšak moja Školiteľka veľmi malo komunikuje , posledné dni pred odovzdaním som sa jej viackrát ozvala po pár mailoch a správach mi odpísala, že nemá čas ale že sa aspoň nejako bude snažiť si ho nájsť a pozrieť sa na prácu. Avšak to sa nestalo, opäť som jej písala, a pripomenula sa, a vôbec nič. Komunikovala som so študijnom poradkyňou , ona mi len povedala, že mám písať.. odovzdali by ste prácu keď ju máte už vo finálnej podobe aj napriek tomu? Pri mne august neprichádza do úvahy, čo som apelovala aj na nu..
@niksiy ahoj, no to je smola...ale aj my mame takych co pomenej komunikuju (ja mam nastastie velmi dobru skolitelku, pracu som zadala minuly vikend do AISu, komunikovali sme mejlami, online aj osobne 2x)...pokial viem moji spoluziaci budu pracu odovzdavat bez ohladu nato ci bude schvalena skolitelom lebo mame termin do 17teho...nas odbor buduci rok nie je, tak si neviem predstavit ako by to bolo ak by niekto nespravil.
Hlavne ked august neprichadza v uvahu, odovzdala by som. Nema sa co zle stat 🙂
Odovzdala by som. Mozno naozaj nema z nejake divneho dovodu cas na svoje povinnosti ale urcite si ho najde pri hodnoteni a nemoze ani vytknut ze ste nekinzultovalo, kedze z vasej strany zaujem bol. Takze urcite odovzdat 🙂 mozno to berie ako samostatnu pracu
@deniiisia viem, že má toho veľa. Ale aj tie kontroly práce boli vždy len tak “zbežne” nikdy ich necitala celé ani mne ani spoluziacke . Teóriu vôbec a empirickú časť tu vždy rychlo prebehla. Tak asi sa musím zmieriť s tým že 100% spätnú väzbu už ani nedostanem . Zbytočne čakať.
@deniiisia viem, že má toho veľa. Ale aj tie kontroly práce boli vždy len tak “zbežne” nikdy ich necitala celé ani mne ani spoluziacke . Teóriu vôbec a empirickú časť tu vždy rychlo prebehla. Tak asi sa musím zmieriť s tým že 100% spätnú väzbu už ani nedostanem . Zbytočne čakať.
@niksiy zbytocne naozaj, nahrala by som do systemu 🙂
@niksiy moja skolitelka nas mala inac desat a predsa si ten cas nasla
@niksiy moja skolitelka nas mala inac desat a predsa si ten cas nasla
@anonym_3a2515 no mne je jasne, že všetko sa dá keď sa chce. Ale očividne, jej na tom až tak nezáleží. Čo som počula tak aj tí ktorí mali konzultáciu poslednú, tak si z výsledkov prečítala len pár viet a nič viacej.
Tvoja práca je aj jej vizitka. Ty nemusíš čakať kedy sa jej uráči pracovať, odovzdaj a dúfaj, že si napísala čo najlepšie.
aj tak ma kazdy tvoju pracu niekde ... :D odovzdaj tak ci tak, mas dokaz, ze si sa pokusala komunikovat. Posledny mail by som jej poslala s tym, ze si prosis o kontrolu do xx datumu lebo v xx datume to uz ides dat tlacit, finito 🙂 nechapem, co z toho taku vedu robis...
moj muz vzdy cital kazdu jednu podrobne a posielal pripomienky kym bol na VS, teraz je na gymnaziu a robia pod nim olympiadu a veru cita a komunikuje, prave o tom to ma byt, v predstihu konzultovat a smerovat...
nemas komu poslat pracu na nestranny nahlad? len aby to prebehol ci je vsetko ok, aj struktura, gramatika a tak... my tak citame dcere, nerozumiem tej bio ani tuk 😂 ale mam par prac za sebou a tak sledujeme strukturu, ci je vecna, vyvazena, ci nema chyby, ja aj techicky zarovnania a pod... skus to poslat niekomu na 1-2 dni nech pozrie
ak nemas tak urcite nahraj a neries, je to aj jej vizitka, ty si sa snazila, dokaz mas
U nás nepustili jedného na obhajobu keď nahral prácu bez vedomosti školiteľa. Ale ta práca bola celkovo zla. Ja som Napr nahrávala asi 20 min pred deadlinom lebo mi školiteľ poslal úpravy v posledný možný den odovzdania…..
U nás nepustili jedného na obhajobu keď nahral prácu bez vedomosti školiteľa. Ale ta práca bola celkovo zla. Ja som Napr nahrávala asi 20 min pred deadlinom lebo mi školiteľ poslal úpravy v posledný možný den odovzdania…..
@brrunetkaa áno , veď práve aj ja som počula, nám to študijná hovorila, že niekto dostal fx lebo nahral prácu bez vedomosti školiteľa. Ale v mojom pripade, je to trosku zložitejšia situácia, samozrejme že ešte čakám, a dufam. Ešte mám v pláne jej poslať posledný mail tesne pred nahratim. Inak to nahram pravdepodobne bez jej posledného nahliadnutia. Online je stále, čiže tam je ingnoracia len z jej strany.
Kamošku tak odignoroval pred odovzdaním školiteľ, zobral sa na dovolenku a na maily neodpisoval. Odpísal jej týždeň po termíne na odovzdanie.
Samozrejme odovzdala bez neho. Ona si povinnosti plnila, aj keď on nie.
Takže určite píš a odovzdaj.
@niksiy chod za dekanom a zmen skolitela, povedz aky mas problem... nie je nic jednoduchsie
@niksiy chod za dekanom a zmen skolitela, povedz aky mas problem... nie je nic jednoduchsie
@julia_romeo tak to asi ťažko tri dni pred odovzdaním 🤣
@julia_romeo tak to asi ťažko tri dni pred odovzdaním 🤣
@niksiy pozri, nikoho nebude zaujimat to co popisujes.. lebo to je len tvoja verzia. mala si to spravit uz davno, ved cas na to bol....
@anonym_21554a zbytočne múdruješ :D chvalabohu už to mám schvalene a odovzdané. Pekný deň.
@niksiy to je super ze to tak mas a blahozelam ti... ale ver, ze ak by nastala taka situacia, tak prve co by to povedali je ze si mala dost mesiacov na to riesit to.. thats all...
moj muz vzdy cital kazdu jednu podrobne a posielal pripomienky kym bol na VS, teraz je na gymnaziu a robia pod nim olympiadu a veru cita a komunikuje, prave o tom to ma byt, v predstihu konzultovat a smerovat...
nemas komu poslat pracu na nestranny nahlad? len aby to prebehol ci je vsetko ok, aj struktura, gramatika a tak... my tak citame dcere, nerozumiem tej bio ani tuk 😂 ale mam par prac za sebou a tak sledujeme strukturu, ci je vecna, vyvazena, ci nema chyby, ja aj techicky zarovnania a pod... skus to poslat niekomu na 1-2 dni nech pozrie
ak nemas tak urcite nahraj a neries, je to aj jej vizitka, ty si sa snazila, dokaz mas
@demografka len zo zaujmavosti je skolitelstvo nejak honorovane?
@eeffka ano je...
@eeffka nie, je to sucastou jeho prace, teda bol na 2 VS a mal svoj plat, bez priplatkov...
@niksiy pozri, nikoho nebude zaujimat to co popisujes.. lebo to je len tvoja verzia. mala si to spravit uz davno, ved cas na to bol....
@anonym_21554a somarina, je jej povinnostou studentov viest a nabrat si ich tolkych aby to stihala, problem ma student len ak nekomunikuje on a zrazu sa ozve az pri odovzdani, to by nepreslo nikde
@anonym_21554a somarina, je jej povinnostou studentov viest a nabrat si ich tolkych aby to stihala, problem ma student len ak nekomunikuje on a zrazu sa ozve az pri odovzdani, to by nepreslo nikde
@demografka neviem ako ty, ale odskolila som a oponovala stovky zaverecnych prac... Za prve za kazdu jednu som dostala honorar navyse a za druhe - trvam na tom ze je to tak ako pisem... student ma pravo zmenit skolitela a ak nekomunikuje alebo je iny problem, je to vec na riesenie s dekanom (ak je neskoro tak bohu zial)...
@demografka neviem ako ty, ale odskolila som a oponovala stovky zaverecnych prac... Za prve za kazdu jednu som dostala honorar navyse a za druhe - trvam na tom ze je to tak ako pisem... student ma pravo zmenit skolitela a ak nekomunikuje alebo je iny problem, je to vec na riesenie s dekanom (ak je neskoro tak bohu zial)...
@anonym_21554a a ona mala ako vediet, ze pred odovzdanim nebude mat skolitelka cas? Stale ale nevieme, ci pracu konzultovala aj priebezne, cize cela tema je diskutabilna...
A ano, su VS mimo BA kde robia vsetko v ramci platu, urcite ak ide o bc ci mgr, samozrejme si to skoly nastavuju same... moj muz nikdy ani odmenu nevidel, aj preto potom odisiel na gymnazium a ma vacsinou studentov s chutou k uceniu, nie len kvoli papieru... kopec roboty je s vedenim prac, no nie vsade si to vazia

Odovzdala by som. Mozno naozaj nema z nejake divneho dovodu cas na svoje povinnosti ale urcite si ho najde pri hodnoteni a nemoze ani vytknut ze ste nekinzultovalo, kedze z vasej strany zaujem bol. Takze urcite odovzdat 🙂 mozno to berie ako samostatnu pracu