icon

Ako pripraviť itinerár na 3 dni pre turistov?

bewit
8. máj 2024

Pekný deň prajem, niekto kto študuje alebo študoval cestovný ruch a pomohol by mi vyhotoviť itinerár na 3 dni pre zahraničných turistov ? Veľmi pekne prosím o pomoc

vanilkovazmrzka
•
8. máj 2024

Ved to je pointa tvojho studia. Ked budes pracovat v ck tak tiez budes chciet aby za teba tvoju pracu robili ludia z fora?

viestta
•
8. máj 2024

Kosice,
Spisky hrad, Spiska kapitula, Levoca,
Stara Lubovna, Cerveny klastor
Atrakcie si dohladaj

mclissa
•
8. máj 2024

Naco to potom studujes ked to nechces urobit? Ved na tomto sa to naucis. Ja som to rada robila, ved to je oddychovka.

guiseppinka
•
8. máj 2024

Na vytvaranie itinerarov je treba mat vysoku skolu? Co na tom chces pomoct? Vyberiem si lokalitu a zadam co sa oplati vidiet a uz len kopirujem... posledny itinerar mam na asi 10 stran - pamiatky, popis, historia... niekedy zasnem nad tym, co ludia nie su schopni vymysliet...

viestta
•
8. máj 2024

@guiseppinka asi ano, treba VS. Len neviem ako je mozne, ze tolko poznavaciek na vlastne triko som si zmanazovala sama. V dobe internetu to nie je ziadna veda.

guiseppinka
•
8. máj 2024

@viestta tiez sa cudujem a prejdes hla do zaslubeneho rakuska a na organizovanie vzdelavacich podujati ti stacia 2 roky na recepcii🙄

vanilkovazmrzka
•
8. máj 2024

@guiseppinka na vytvaranie itinerarov nie je nutna vysoka skola. Vytvaranie itineraru je jedno (lahucke) zadanie z x predmetov pocas studia cestovneho ruchu.

guiseppinka
•
8. máj 2024

@vanilkovazmrzka ja viem, ale zase povedzme si uprimne, ze ani studium cestovneho ruchu nie je extra narocne studium

vanilkovazmrzka
•
8. máj 2024

@guiseppinka na slovenskych vysokych skolach urcite nie. Ako drviva vacsina odborov…

mclissa
•
8. máj 2024

@vanilkovazmrzka
@guiseppinka my sme to robili na strednej. Ved to je lahke. Len tuto autorka je leniva si to urobit.

guiseppinka
•
8. máj 2024

@mclissa ja si to robim doma, mne tym zacinaju dovolenky😁 a neskutocne sa na to tesim...

twinflame
•
8. máj 2024

@bewit paci sa https://slovakiatravel.org/wp-content/uploads/2... je to verejne pristupny dokument od narodnej organizacie pre podporu CR v SR