icon

Ako sa pripraviť na prijímačky na dentálnu hygienu?

evamat340
27. jan 2026

Ahojte, chcela som sa opýtať. Je tu niekto kto študoval dentálnu hygienu a vie mi aj poradiť čo mi treba na prijímačky ovládať respektíve ako sa pripraviť? Chcem začať študovať v 24 rokoch. Ja viem že som est mladá ale niekedy mám pocit že mi ten život tak uteká a keď sa dám ešte na to štúdium že už to je neskoro.
Budem rada za každú odpoveď 🫶🏻

anonym_490b35
27. jan 2026

A mas 24 rokov, vies pouzivat google, tak hned prvy odkaz ak zadas Prijimacky na dentalnu hygienu, ti da podmienky

evamat340
autor
27. jan 2026

Ja viem si nájsť požiadavky ale chcem vedieť ako sa pripraviť na modelaciu zubov podľa predlohy. Že ako sa to naučiť a aj že či to je extrémne náročné štúdium. Akože viem, že to nebude najjednoduchšie ale aspoň nejaké skúsenosti a podobne. Či je lepšie študovať v Prešove alebo v Ba?

evamat340
autor
27. jan 2026

A či má niekto nejake podklady k prijmackam čo by mi vedel poslať.

anonym_490b35
27. jan 2026

No vidis aspon si dala konkretne otazky a mozno ti teraz niekto pomoze a poradi

ls56
12. feb 2026
@evamat340

A či má niekto nejake podklady k prijmackam čo by mi vedel poslať.

@evamat340 ahoj, hlavne si pozri či splňaš podmienky prijatia, predpokladam, že chceš isť externe

evamat340
autor
13. feb 2026
@ls56

@evamat340 ahoj, hlavne si pozri či splňaš podmienky prijatia, predpokladam, že chceš isť externe

@ls56 nie nie. Chcem ísť dennú formu do PO, keďže nerobím zubnu asistentku ani nikde v dentálnej hygiene.

ludanis
Dnes o 17:55

Ahojte urobila som skupinu Štúdium dentálnej hygieny v Prešove 2025/2026 - príjmačky
Pridajte sa tam, pozdielame si skúsenosti.
Ja som bola aj minulý rok na príjmačkach