icon

Ako skĺbiť záujem o jazyky, cvičenie a marketing?

17. feb 2024

Dobry vecer mam skoncenu vysku techniku ale bavi ma viacerosmerov:
1) Bavia ma jazyky- ucim sa ako samouk, premyslam spravit si VS externe alebo len certifikat
2) bavi ma cvicenie cvicim ale zacala som premyslat na VS externe fyzioterapeutom,
3) kedze robim v technicko predajnej oblasti nadchol ma aj digitalny marketing. Na to vs nepotrebujem stacia kurzy.

Kedze mam sedavu pracu tak aj preto som zacala premyslat nad fyzioterapeutom, kedze ten je v pohybe cely den pocas pracovnej doby.

Pokojne ak mate skocene tieto odvetvia. Skuste sa vyjadrit a poradit. 🙂
Co si o tom myslite a ako sa daju sklbit tieto oblasti - pre multipotencionalneho cloveka?

iviciatko
•
20. feb 2024

Dobry vecer,ak rada pracujete s ludmi ,tak fyzioterapia by bola fajn.

autor
•
21. feb 2024

@iviciatko lenze na fyzio potrebujem dalsich 5 rokov skoly ja uz jednu vs mam technicku, tiez je to take ze za nadstandarnu dlzku studia si musim platit.

karolinakr
•
3. mar 2024

Jazyky, ak maš na ne hlavu, na vyšku by som.nešla..Jednak samoštudium, kurzy a najviac sa naučiš, ked pojdeš do krajiny, kde budeš hovorit počuvat denne, rozhovoriš sa za rok a na to študium 5 rokov je zbytočnych..Certifikat si spraviš inak.Ak nechceš prekladat, je ti na nič..Zamestnavatel chce vediet len uroveň
2.Fyzioterapeut - nebudes v pohybe cely den, len inštruovat klientov alebo robit masaže( ?) takže ti budu len ruky pracovat
3.Digitalny marketing

Ako prve by som rozmyslala nad tym zahraničim - o ktorych jazykoch sa bavime?
Cvičitela možeš v posilovni robit, tam sa skór budeš hybať, predcvičovat..

autor
•
3. mar 2024

@karolinakr bavime sa o jazykoch AJ a NJ. Cvicitela, teda mas namysli trenera ? Tiez sa daju robit kurzy na trenera ? Ďakujem. Nad zahranicim premyslam lenze vsade mas vacsina ponuky robit obycajneho robotnika. Samozrejme nejako zacat treba ale zasa od robotnickej pozicie nechcem. Premyslala som nad niecim takym ako napr v Holandsku mat pracu a robit si nejaky certifikat na jazyk ze si ho tam zlepsujes plus praca. Len nemam nejake viac info o tom atd….

karolinakr
•
3. mar 2024

no a netrufaš si na digitalny marketing v Rakusku, Nemecku, Švajčiarsku alebo Anglicku??

karolinakr
•
3. mar 2024

Okrem toho, že sa naučiš jazyk tak, že ziadny certifikat nebudeš potrebovat, dobre zarobiš ...hm..

karolinakr
•
3. mar 2024

Alebo si si aj sama odpovedala v teme Jazyky a cvičenie
Fakt, predcvičuj vo fitku v Rakusku alebo Anglicku, tam budeš mat spojene všetky svoje zaujmy, len ti fitness treneri neviem ake certifikaty maju, ked mamička na materskej može robit jedalničky a vyživovu poradkyňu, prečo ty nie

autor
•
4. mar 2024

@karolinakr ten je rozbehnuty viac v zahranici ako u nas na svk,

autor
•
13. mar 2025

@karolinakr myslis rozbehnut marketing v zahranici? Ale v zahranicnych krajinach je uz davno vpred marketing u nas sa to pomaly rozbieha

karolinakr
•
15. mar 2025

to by bolo ešte lepšie, zarobiš tam hlavne viac ako tu

karolinakr
•
15. mar 2025

precvičiš si jazyky a nad Slovenskom vôbec neuvažuj..ked si tam spraviš karieru a vratiš sa sem, uź budeš v uplne inej pozícii, na iné miesta ťa budu volať a ine platove podmienky si môžeš vyjednať