icon

Ako nájsť vhodnú prácu pre matku s dvoma deťmi?

Včera o 20:45

Ahojte hľadám inšpiráciu, v akom odvetvi hľadať prácu. Chcela by som začať od budúceho roka, sem tam pozerám profesiu no neviem sa rozhodnúť. Baví ma vela veci.
Mam vyštudovaného bakalára z medicínskej biológie na prírodovedeckej fakulte. Pred aj počas školy som robila čašníčku na viacerých miestach, bary herne aj reštaurácie. Potom som robila v skolke chvilu a posledná práca bola sestricka/zubny asistent cca dva roky.
Mam ročne a trojročné dieťa, takze by to malo byt nieco, kde by som dobre zarobila(aj za cenu ťažkej prace) a bola by aj prívetivá pracovná doba(jasle,škôlka).
Len problem je to odvetvie, keďže som schopná aj ochotná sa naučiť vela a velmi rada sa aj učím nove veci. Ked budem mat stabilnú robotu rada by som študovala externe nejaký odbor blizko prírodných vied. S prácou zubnej asistentky som nemala nikdy žiadnu skúsenosť a cca mesiac mi trvalo sa naučiť robit tak, ze som bola spokojná. Do pôvodnej prace sa mozem vratit, len je tam flexibilná pracovná doba co mi momentálne nevyhovuje. Chcela by som skúsiť mozno aj nieco nove. Hľadala som si aj prácu na doma na fb ale to je same mlm.
Mal by niekto nejaký napad? Dakujem 🙂

anonym_4a6c80
Včera o 21:00

Skúsila by som pozrieť napríklad Henkel a tam pozície s chemickým backroundom, na medbio si jej mala celkom dosť.

autor
Včera o 21:07
@anonym_4a6c80

Skúsila by som pozrieť napríklad Henkel a tam pozície s chemickým backroundom, na medbio si jej mala celkom dosť.

@anonym_4a6c80 no veru mala, len neviem ci by ma tam vzali. Skúšky som síce dala s prehľadom, ale reálne vedomosti v praxi nemam🤷🏼‍♀️ samozrejme rada by som sa naučila, len kto ma vezme s tým, ze venujte mi mesiac na zaucenie sa.

autor
Včera o 21:09

Inak po deťoch sa citim osprostena, ale stale sa snazim udrzat v obraze. Pozerám a citam v angličtine vela medicínskych článkov štúdii atd. Z latinčiny si tiez este co to pamatam. A este som zabudla, ze su v hre aj pekárne. Velmi dobre peciem, ale tiez som iba na zaciatku učenia.

anonym_7a6ffb
Dnes o 04:12

Podla mna chces a robis siroky zaber a to dobre nie je. Radsej sa venovat jednej sfere a poriadne. Neda sa byt odbornik, ked sa vrtas v roznych odvetviach.

autor
Dnes o 04:54
@anonym_7a6ffb

Podla mna chces a robis siroky zaber a to dobre nie je. Radsej sa venovat jednej sfere a poriadne. Neda sa byt odbornik, ked sa vrtas v roznych odvetviach.

@anonym_7a6ffb ano je to problem, len mna baví viac veci. A chcem robit nieco co ma baví, lebo potom to robim dobre a snazim sa v tom zdokonalovat. A viem ake ťažké je nájsť teraz robotu aj pre niekoho, co ma titul a prax nie to este pre mna

anonym_6bd17c
Dnes o 05:43

@anonym_autor a odkiaľ si? Pokiaľ nie si z BA, alebo okolie BA, ale napríklad z východu, tak budeš rada, že vôbec dakde ťa zoberú.

autor
Dnes o 05:56
@anonym_6bd17c

@anonym_autor a odkiaľ si? Pokiaľ nie si z BA, alebo okolie BA, ale napríklad z východu, tak budeš rada, že vôbec dakde ťa zoberú.

@anonym_6bd17c ano som z ba. A budem rada, ak ma vobec niekde zoberú😂 ten henkel som pozerala a super práca, snad bude aj o pol roka ked reálne budem moc nastúpiť a vezmú ma