icon

Ako vypnúť nápovedy slov v Duolingo?

1. nov 2023

Ahojte, viete mi prosím poradiť kde vypnem nápovedy v appke Duolingo? Myslím nápovedy slov, ktoré vyklikávaš. Chcela by som to mať na písanie textu. Ďakujem 😇

Ako vypnúť nápovedy slov v Duolingo?
janai1
•
1. nov 2023

Tak pokiaľ viem tak niektoré cvičenia sú takéto a niektoré dopisovacie.

autor
•
1. nov 2023

@janai1 Áno sú a ja by som chcela vypnúť tie nápovedy😊

janai1
•
1. nov 2023

Vidím, že ma nechápeš 😅 Sú tam rôzne druhy úloh - klikacie, počúvacie, dopisovacie. To nie je napovedá ale typ úlohy

matus7030
•
1. nov 2023

Myslím, že sa to vypnúť nedá. Na Duolingu su rôzne úlohy - niekde vyberáš, niekde píšeš, niekde rozprávaš.

lindous
•
1. nov 2023

Pri niektorých takýchto doplňovačkách sa to dá, pri tých je dole v roh klávesnica a tam keď klikneš, tak dopisuješ sama namiesto vyberania... a zdá sa mi, že pri vyšších leveloch som to vedela vypnúť úplne, ale to už je celkom dávno, nepamätám si presne

lucik194
•
1. nov 2023

toto sa vypnut neda.

je cvicenie na posluch, cvicenie na pisanie, cvicenie na doplnanie.....

toto je cvicenie ze vyberas len správne slova. v nizsej úrovní som to nevidela, zeby sa to dala vypnut

autor
•
1. nov 2023

Da sa to vypnúť, nieje to druh úlohy ale nápoveda. Samozrejme vo vyšších leveloch. Svoju odpoveď som nedostala ale nevadí, hodím vám to sem keď sa k nej dopátram.

janai1
•
2. nov 2023

No tak ťa sklamem ale nedá sa to vypnúť 😉 stačí si prečítať nejaké diskusie o duolingo (v angličtine) a zistíš že to zmenili.

eleanor2510
•
2. nov 2023

@autorka, co myslis pod napovedou? To podčiarknutie slov v zadani, ze ked na ne ukazes, tak sa ti zobrazí preklad? To sa vypnut neda. A ak myslis to vyklikavanie slov, to naozaj nie je napoveda, ako ti uz napisali, to je typ cvicenia. Niekde sa da prepnut cez ikonku klavesnice, aby si pisala, niekde nie