Ako zajtra potvrdiť strednú školu synovi cez e-prihlášky?
Keď budú zajtra zverejnené výsledky z automatu, ako potvrdiť strednú školu synovi? Dá sa to aj cez e-prihlášky potvrdiť? Či písomne tam nejak napísať, do školy ?
Nikto nevie ako to bude vyzerat, kedze je to novy system. Predpokladala som, ze kedze prihlasky boli elektronicky, tak aj potvrdenie bude nejako elektronicky. Ale kamaratka mi v piatok pisala, ze OA im uz posielala potvrdenia cez edupage. Tie ma vypisat a osobne priniest do skoly a podpisat prevzatie prijatia... Takze asi kazda skola to ma inak, nikto nema vestecku gulu. Ked ich budes mat zajtra zverejnene, tak sa dozvies.
Myslite, ze uz budu vysledky dnes po polnoci🙃 ci budeme cakat cely den..
Písomne? Čo si v stredoveku?
@anonym_39c8fd podla toho co sa deje si pripadam ako v stredoveku.Aj na vysledky sa cakalo ako v stredoveku.Slusne sa pytala co si hned agresivna.
Uvidis xo povie skola, zavolaj si tam rano. Mne po prijimackach talentovych poslali email, na ten som odpovedala ze dcera nastupi a nasledne sme boli fyzicky na zapis ( ja,muz aj ona)
My posielame potvrdenie o nastúpení do školy. Osobne, poštou, alebo mailom. A áno, sme ako v dobe kamennej
mne sa zda ze tu sa uz nebude nic potvrdzovat. Dieta bude prijate na 1 skolu a hotovo (okrem tych co pojdu do dalsieho kola 😞
nijak nepotvrdzujes, svoju prioritu si potvrdila pri zapise. teraz uz len cakajte na rozhodnutie zo skoly kde dieta prijali to ma prebiehat 1-5.6.2O26
@anonym_1012fe toto aj mna velmi zaujima
@anonym_1012fe aby sme nečakali do 23:59....
@anonym_39c8fd Slovensko je tak akurát v stredoveku. Ja som sa minule išla registrovať na Slovensko.sk ale toto čo som zažila kým som si to dala do poriadku ma dostalo :D totálna somarina, nepriehľadné. Až ma napadlo že poštou je to jednoduchšie vyriešiť pričom by to malo byť naopak. Totálne ako 100 rokov za opicami a to mám vyskúšané aj takéto zahraničné portály a bolo to oveľa jednoduchšie. Ani na stránke sociálnej poisťovne nemôžeš riešiť veci elektronicky lebo sa nedá 😀 majú tam aj oznam. Čiže zase ako v stredoveku buď poštou alebo musíš osobe sa trepať na pobočku
@anonym_1012fe aby sme nečakali do 23:59....
@martinka13 neboj, mozno pockas az do 5.6. - pri tejto bande aby sa kazde dieta aspon do konca mesiaca dostalo na skolu...
Dcére už nabehlo pri školách s prioritou 2 a 3, ze nie je prijatá, na priorite 1 bez zmeny - ešte nie su zaevidovane vysledky (toto ma talentovku a tu je aj prijata).