icon

Ako zajtra potvrdiť strednú školu synovi cez e-prihlášky?

31. máj 2026

Keď budú zajtra zverejnené výsledky z automatu, ako potvrdiť strednú školu synovi? Dá sa to aj cez e-prihlášky potvrdiť? Či písomne tam nejak napísať, do školy ?

anonym_39c8fd
•
31. máj 2026

Písomne? Čo si v stredoveku?

ivanakal
•
31. máj 2026

Nikto nevie ako to bude vyzerat, kedze je to novy system. Predpokladala som, ze kedze prihlasky boli elektronicky, tak aj potvrdenie bude nejako elektronicky. Ale kamaratka mi v piatok pisala, ze OA im uz posielala potvrdenia cez edupage. Tie ma vypisat a osobne priniest do skoly a podpisat prevzatie prijatia... Takze asi kazda skola to ma inak, nikto nema vestecku gulu. Ked ich budes mat zajtra zverejnene, tak sa dozvies.

anonym_1012fe
•
31. máj 2026

Myslite, ze uz budu vysledky dnes po polnoci🙃 ci budeme cakat cely den..

anonym_0ab912
•
31. máj 2026
@anonym_39c8fd

@anonym_39c8fd podla toho co sa deje si pripadam ako v stredoveku.Aj na vysledky sa cakalo ako v stredoveku.Slusne sa pytala co si hned agresivna.

eeffka
•
31. máj 2026

Uvidis xo povie skola, zavolaj si tam rano. Mne po prijimackach talentovych poslali email, na ten som odpovedala ze dcera nastupi a nasledne sme boli fyzicky na zapis ( ja,muz aj ona)

martinka13
•
31. máj 2026

My posielame potvrdenie o nastúpení do školy. Osobne, poštou, alebo mailom. A áno, sme ako v dobe kamennej

katkaseiner
•
31. máj 2026

mne sa zda ze tu sa uz nebude nic potvrdzovat. Dieta bude prijate na 1 skolu a hotovo (okrem tych co pojdu do dalsieho kola 😞

kacena4
•
31. máj 2026

nijak nepotvrdzujes, svoju prioritu si potvrdila pri zapise. teraz uz len cakajte na rozhodnutie zo skoly kde dieta prijali to ma prebiehat 1-5.6.2O26

anonym_067ca6
•
31. máj 2026
@anonym_1012fe

@anonym_1012fe toto aj mna velmi zaujima

martinka13
•
1. jún 2026
@anonym_1012fe

@anonym_1012fe aby sme nečakali do 23:59....

anonym_805d01
•
1. jún 2026
@anonym_39c8fd

@anonym_39c8fd Slovensko je tak akurát v stredoveku. Ja som sa minule išla registrovať na Slovensko.sk ale toto čo som zažila kým som si to dala do poriadku ma dostalo :D totálna somarina, nepriehľadné. Až ma napadlo že poštou je to jednoduchšie vyriešiť pričom by to malo byť naopak. Totálne ako 100 rokov za opicami a to mám vyskúšané aj takéto zahraničné portály a bolo to oveľa jednoduchšie. Ani na stránke sociálnej poisťovne nemôžeš riešiť veci elektronicky lebo sa nedá 😀 majú tam aj oznam. Čiže zase ako v stredoveku buď poštou alebo musíš osobe sa trepať na pobočku

martinka13
•
1. jún 2026

Presne ako som predpokladala....

katkaseiner
•
1. jún 2026
@martinka13

@anonym_1012fe aby sme nečakali do 23:59....

@martinka13 neboj, mozno pockas az do 5.6. - pri tejto bande aby sa kazde dieta aspon do konca mesiaca dostalo na skolu...

andreakotesova
•
1. jún 2026

Dcére už nabehlo pri školách s prioritou 2 a 3, ze nie je prijatá, na priorite 1 bez zmeny - ešte nie su zaevidovane vysledky (toto ma talentovku a tu je aj prijata).