Ako získať individuálny študijný plán na FSEV UK?
Ahojte, chcela by som sa opýtať, či má niekto skúsenosť s individuálnym harmonogramom štúdia na FSEV UK, konkrétne na programe Sociálna a pracovná psychológia.
Budem nastupovať na denné mgr štúdium, ale zároveň potrebujem pracovať, keďže si sama hradím bývanie a všetky svoje životné náklady a zároveň finančne podporujem svoje dve sestry. Pracujem navyše priamo v odbore, ktorý študujem – v oblasti talent acquisition/recruitmentu, takže by som si túto prácu rada zachovala aj počas školy.
Na stránke FSEV som našla možnosť individuálneho harmonogramu štúdia, ale z dostupných informácií mi nie je úplne jasné, ako veľmi sa dá v praxi prispôsobiť pracovným povinnostiam.
Chcela by som sa preto opýtať, či tu má niekto skúsenosť s jeho schválením z dôvodu potreby pracovať, prípadne či sa dá pri IHŠ dohodnúť taký režim, aby človek nemusel byť na fakulte každý deň. Je dôvod práce popri štúdiu dostačujúci na IHŠ?
Budem vďačná za akúkoľvek skúsenosť, či už pozitívnu alebo negatívnu. Ďakujem.
Závisí to samozrejme od garanta študijného programu, ale priprav sa aj na negatívny výsledok. Napríklad na našej fakulte by toto dôvod na individuálny študijný program nebol. Pre tých, ktorí potrebujú pracovať, je určené externé štúdium.
Závisí to samozrejme od garanta študijného programu, ale priprav sa aj na negatívny výsledok. Napríklad na našej fakulte by toto dôvod na individuálny študijný program nebol. Pre tých, ktorí potrebujú pracovať, je určené externé štúdium.
@ivka225 Hej mas pravdu, toto ale je na ich stranke: Študovať na ÚAP sa dá len denne, externé štúdium neponúkame. Študenti za jeden semester zvyčajne absolvujú okolo 5 predmetov, preto v prípade záujmu o externé štúdium odporúčame individuálny harmonogram štúdia." tak len preto o tomto uvažujem
@larisavitanyiova cca 20 rokov dozadu som tam studoval popri plnom uvazku... skor by som sa dohodol so zamestnavatelom, aby ta uvolnil na cvicenia / skusky... Zase cele dni tam nebolo potrebne sediet...
@larisavitanyiova cca 20 rokov dozadu som tam studoval popri plnom uvazku... skor by som sa dohodol so zamestnavatelom, aby ta uvolnil na cvicenia / skusky... Zase cele dni tam nebolo potrebne sediet...
@anonym_6cffa1 dik moc

Individualny studijny plan = s kazdym studentom bude vypracovany individualne na zaklade potrieb jednotlivca takze presne podmienky nenajdes. Kontaktuj studijne odd. a oni ti poskytnu viac informacii. Koniec koncov vzdy to na zacer schvaluje vedenie fakulty tiez individualne.