icon

Ako zvládnuť prácu na plný úväzok a maturitu externe?

20. feb 2024

zdravim vsetkych. pracujem v mcdonalds full time a chcem si spravit maturitu. vystudovala som 3 rocny odbor a potom sla pracovat (bohuzial som nemohla zostat v skole dlhsie). len rozmyslam ci budem stihat popri tej unavujucej praci aj studovat. tak rozmyslam ci sa vobec do toho studia pustit. nic lepsie nez mcdonalds som si nenasla (som v bratislave mimochodom). nebyvam s rodicmi, prenajimam si izbu. neviem co spravit aby som to potom nelutovala.

rhodesian
•
20. feb 2024

Skús školu SSG. Do školy ideš len raz za pol roka na skúšky. Robím popri dvoch deťoch, z toho jedno je extrémny nespavec. Popri tom sa ešte starám o dom a záhradu. Ide to fajn 👌

viestta
•
20. feb 2024

Ja som si dorobila maturu popri robote v Lidli. Mekac na tom nebude o nic horsie

autor
•
20. feb 2024

@viestta mozes mi povedat ako to tam funguje? ake su tam zmeny a tak. nikdy som nepracovala v supermarkete. pozeram na platy, 1370€ v hrubom. pre mna samu myslim ze to staci. v mekaci je trochu menej

viestta
•
20. feb 2024

Teraz neviem ako to funguje, mne vychadzali v ustrety s tym, ze ked som mala skolu nepisali mi poobednajsiu smenu, ale ine ulavy som nepotrebovala, dalo sa to zvladnut aj vecernou formou studia

nicoletta98
•
20. feb 2024

Ja študujem veterinu, aj pracujem, aj si privyrábam este mimo prace 😁 síce neviem, čo skôr, ale dá sa všetko.. kde je vôľa, tam je cesta 😉