icon

Ako zvládnuť štúdium a prax s malým dieťaťom?

laught
Včera o 10:28

Ahojte,
v júli mám rodiť a od septembra ma čaká posledný rok na VŠ, v ktorom by som mala absolvovať dlhodobú súvislú prax v rozsahu 80 hodín (odbor psychológia). Bábo bude mať len pár mesiacov a neviem si úplne predstaviť, ako by som mohla túto situáciu vyriešiť. Nemáte niektorá skúsenosti s podobnou situáciou?

anonym_04e91d
Včera o 10:42

Opatrovateľka a ty na prax alebo prerušiť štúdium.

anonym_caa144
Včera o 10:43

A kde bude ta prax? Niekde blizko alebo musis cestovat? Ako casto bude a na kolko hodin denne?

anjelicek26
Včera o 11:29

Moja chodila do jasiel na par hodin denne, da sa to ...

anonym_49443a
Včera o 11:36

A co otec dietata? Stary rodicia by nevedeli postrazit? Alebo prerusenie studia na rok, ako rocne by mohlo ist do jasli kym ty budes na praxi/v skole.

anonym_5a2904
Včera o 11:46

@laught prerus si semester

lucik194
Včera o 11:53

dlhodoba suvisla prax? ak je suvisla, tak do mesiaca ju mas hotovu predpokladam.
na ten cas opatrovatelku k dietatu, to je najjednoduchsie

laught
autor
Včera o 11:54
@anonym_caa144

A kde bude ta prax? Niekde blizko alebo musis cestovat? Ako casto bude a na kolko hodin denne?

@anonym_caa144 To závisí od zariadenia, každé to ma nastavené inak a tie info ani k dispozícii nemáme.. dozviem sa až keď kontaktujem konkrétne zariadenie. Väčšinou chcú aby sme chodili na 8 hodín, to nevidím pri bábätku reálne a ani pri ročnom dieťati.

laught
autor
Včera o 11:58
@anjelicek26

Moja chodila do jasiel na par hodin denne, da sa to ...

@anjelicek26 A kolko mala mesiacov? Ja som práveže nechcela riešiť nič cez jasle s takým malým dieťaťom.

laught
autor
Včera o 12:00
@anonym_5a2904

@laught prerus si semester

@anonym_5a2904 Premýšľam aj nad tým. Riešila si niečo podobné?

anjelicek26
Včera o 12:00
@laught

@anjelicek26 A kolko mala mesiacov? Ja som práveže nechcela riešiť nič cez jasle s takým malým dieťaťom.

@laught uplne malicka narodila sa v juni a mala som pred sebou este cely rok... nieco ju vzala kamoska, nieco sestra a nieco proste jasle.

anonym_5a2904
Včera o 12:06
@laught

@anonym_5a2904 Premýšľam aj nad tým. Riešila si niečo podobné?

@laught kvoli práci som si predĺžila o rok magistra, ale normálne si preruš na semester ak sa dá, u nás na MUNI sa dá, niekde sa dá len na rok.

Potom po (pol) roku budeš pokračovať o nič nejde

anonym_49443a
Včera o 12:13

@anjelicek26 Lenze na SK nezoberu ziadne jasle dieta pod 6mesiacov, takze autorke by zobrali najskor v januari. A to som pozerala hlavne mesto aj som volala, ci vedia urobit vynimku aj za priplatok a odpoved bola vsade, ze nie. A uprimne aj tie pre 6m bolo dost tazke zohnat, vacsina ma od roka.

anjelicek26
Včera o 12:14
@anonym_49443a

@anjelicek26 Lenze na SK nezoberu ziadne jasle dieta pod 6mesiacov, takze autorke by zobrali najskor v januari. A to som pozerala hlavne mesto aj som volala, ci vedia urobit vynimku aj za priplatok a odpoved bola vsade, ze nie. A uprimne aj tie pre 6m bolo dost tazke zohnat, vacsina ma od roka.

@anonym_49443a tak ja som bola v Bratislave vtedy... jasne ale to bolo skusobe, nejake prednasky, co bolo nutne absolvovat , nie cela prax...