Ako zvládnuť štúdium fyzioterapie popri práci?
Ahojte vedel by mi niekto poradit ohľadom štúdia fyzioterapie?
Som z Ba, moja znama mi vravela, ze na szu ist nemozem ked nemam strednú zdravotnú a odporučila mi Trnavu alebo Piešťany. To by som musela dochádzať.
Neviem ci by som zvládla denne štúdium keďže mam dve male deti a do toho pracujem na čiastočný uvazok.
Rozmýšľala som aj na denným štúdiom a individuálnym plánom aby som vedela skĺbiť pár dni prace a skolu ale neviem ci by to slo.
Da sa fyzioterapia externe pripadne ako prebieha výučba?
Rada by som sa s niekym poradila.
Dakujem 🙂
ked si z BA, preco si tento rok nevyskúšala prijimacky v BA na ftvs? interne. nepotrebujes mat ziadnu zdravotku. len spravit prijimacky. potom riesit individualny, aj ked pochybujem, ze sa to v tomto odbore kvoli praxi da.....
@lucik194 lebo mam ročne babatko. Uz jedného Bc mam z iného nelekarskeho odboru, na mgr tiez nemozem pokračovať diaľkovo lebo je to taký odbor ze musis byt v škole. Lenže musim aj chodit do prace. Iba sa informujem a hľadám spôsob ako znova študovať. Dakujem za odpoved 🙂

ked si z BA, preco si tento rok nevyskúšala prijimacky v BA na ftvs? interne. nepotrebujes mat ziadnu zdravotku. len spravit prijimacky. potom riesit individualny, aj ked pochybujem, ze sa to v tomto odbore kvoli praxi da.....