Akú školu potrebujem na prácu v jasliach?
@kristinafilova zdravotná je super, alebo pedagogická.
@terry2003 zdravotnu? To pocujem prvykrat 🙂 doteraz som myslela, ze pedagogicka 🙂
@diamond007 Mám pedagogickú strednú. Zameranie na učiteľstvo v MŠ a vychovavatelstvo v ŠKD. Stačí taka?
@kristinafilova no moja kamoška robila v súkromných jasliach a mala obchodnú akadémiu 🤔
Pedagogická je len pre materskú. Na prácu maskách je potrebná zdravotná odbor zdravotná sestra.
No nám to tak tak povedali na strednej pedagogickej, že na prácu v jaslach je potrebna zdravotná. Že tam pracujú sestričky.
@jannka89 Ale to bolo určite len tzv.opatrovacie centrum, ktorých je teraz plno - akože jasle. A nie oficiálne jasle.
@kristinafilova áno stačí. Skôr by som volila nejaké kurzy, podľa toho, čo chces robiť či v montessori alebo čo.
A tiež je super prvú pomoc ovládat, ja som si k deťom robila aj kurz prvej pomoci spojenú s opatrovateľstvom
Školu mohla mať, dôležite je čo mala naviac k tomu robene
@jannka89
@terry2003 ako kde... Riaditeľky to občas majú radšej ale v jednej to preverovali čo poznam
@zuzanockamt môže byť, nejako hlbšie som po tom nepatrala, ona vravela jasle, ale ako to tu čítam, tak asi to nemohli byť jasle

Zdravotnú