Cena za stužkovú 500€ žiak
Syn má o pol roka stužkovú. Na rodičovskom združení sa vybral catering, ja som s ním nesúhlasila. Cena mi príde neskutočne prestrelená, akoby si niekto len ryžoval na akcii. Za predjedlo, polievku, druhé jedlo a švédske stoly + voda v džbánoch platia niečo okolo 48 eur. Plus si mamičky odhlasovali aj výzdobu za asi 600 eur. V tejto cene stále nie sú podtácky, návleky, dokonca ani káva - všetko sa dopláca + miestnosť. Príde vám toto normálna cena alebo som len ja mimo? Sme z menšieho mesta. Budget na stužkovú je 500 eur na žiaka
@petulda333 My sme mali v tych 50 eurach - predjedlo, polievka, hlavnf jedlo, 2 flase vina na stole, dzbany s vodou a sodou na stoloch, prosecco ako pripitok, kava, neslko napoje pri bare(v cene bol ten bol urceny pocet flias, ked sa minuli, uz si mohol kupit, alebo jny alkohol bolo mozne si prikupit). Kolace kazdy doniesol co a kolko uznal za vhodne..bolo to vylozene a kazdy si mohol zobrat, na co mal chut..
@dadis pocitam,ze u nich to je podobne. A to je fajn cena
@anonym_dce90f preto som ti pisala, ze si vygoogli vo vasom meste, co kolko stoji. predrazene ti to pride preto, ze sa v tom ocividne neorientujes. a mimochodom, na stuzkovu sa nesklada doma do obalky, ale vytvori sa ucet a kazdy mesiac od 1.roc.tam kazdy ziak/rodic prispieva dohodnutou sumou.
@dadis ako to bola len myšlienka. Budem v tom nováčik , len nás čaká 1 ročník na strednej .
@matkahelka tak dakujem za info lebo teda fakt netuším ako to chodí. Sesterská mala stužkovú ale asi takú čo najlacnejšiu nemali kameramana ani fotografa . Mali to v jedálni v škole, zdobili si to sami a platili niečo okolo 200e.
Ja som z dediny tu su úplne ine ceny . A tam kde pojde dcéra je to isto drahšie.
@anonym_autor ahoj. Ja som mala stužkovú v októbri 2009. V dolnom kubine. Zbierali sme sa každého polroka 50€, vyšlo to cca 350-400€. Mali sme v cene jedlo, sálu, aj sálu divadelnú na program, výzdobu, tortu, video, fotografa...500€ o 15 rokov neskôr mi nepríde vysoka suma. Na to, ako islo vsetko hore.

Naša trieda miesto klasickej stužkovej na jeden večer išli na niekoľko dni do chorvatska ☺️ myslim ze aj teraz by to vyšlo lacnejsie..