Chodia na rodičovské združenie na strednej obaja rodičia?
Chodia na rodičovské aj obaja rodičia? Čaká nás prvé na strednej a chceli by sme sa ísť pozrieť obaja, aj na učiteľku , aj na priestory a tak, ale neviem či to nebude nevhodné byť tam ako Hujerovi.
@anonym_autor Nemyslím si, že by to niekomu prekážalo
Ucitelka bude len rada, mnoho rodičov sa nedostaví ani 1x za celé 4 roky
Priestoru bude dosť, na rodičovské stredoškolákom chodí minimum rodičov. Ak chcete choďte obaja, u nás tak chodili rodičia, nežili spolu a obaja chceli informácie.
u syna sme chodili obaja vždy, síce nás chodilo z 21 asi len 5 rodičov a aj to chodili obaja.
@anonym_autor nebudete ako Hujerovci, v pohode choďte spolu
Ďakujem všetkým, ste úžasné.
ešte som sa s tým nestretla. ale keď chcete. 🙄
nechodia dvaja..... ale kludne chodte. miesta bude dost, zmestite sa. mnohi rodicia nepridu ani raz na rodicko.....
kludne sa popytajte. nebude ako Hujerovci.
neboj
ešte som sa s tým nestretla. ale keď chcete. 🙄
@anonym_7d3ea0 tebe sa zdá čo konkrétne na tom zvláštne?
@anonym_7d3ea0 tebe sa zdá čo konkrétne na tom zvláštne?
@anonym_autor že dvaja na rodičovské. Načo. Ide jeden a porozpráva čo bolo druhému. Bežne tak robíme. Ale sprav ako myslíš.
my sme mali prve rodicovske na strednej (8-rocne gymnazium), bola som tam len ja, lebo som predpokladala, ze kazdy pride, a tym padom ak by dosli obaja rodicia, 1/2 by si nemala ani kam sadnut, a tak to aj bolo
@anonym_autor moji za celu strednu na rodicko neprisli ani raz a bolo nas takych spoluziakov vela,na ktorych uz rodicia kaslali. Urcite im tam 2ja zavadzat nebudete, je to len plus, ze vam obom zalezi na dietati.
To kam chodia vase deti do skoly? Mam uz starsie deti a ked pridem na rodicko medzi poslednymi, uz si nemam kde sadnut. A dvojicu som tam este ani raz nevidela.
@anonym_autor v pohode zoberte aj starých rodičov z oboch strán.. 😀
Dieťa máme síce ešte len v škôlke ale na rodičovské chodíme spolu, neboli sme jediný ktorý prišli spolu.
@anonym_autor ze Hujerovi...pobavila som sa 🤣 kludne aj obaja ked mate cas.
My si 3 deti na zs rozdelime a pri poslednom zvykneme byt aj obaja.
Mám syna na sš , na rodičko vzdy chodim sama ,ale minuly rok (bol v 1.roč) boli aj obaja rodičia niektorych žiakov. Nevidím na tom nič zlé...
Ja chodím vždy sama, načo by išiel aj manžel? U staršieho syna chodili rodičia jedného spolužiaka vždy obaja (nie sú rozvedení). Nikto iný tak nechodil. Prišlo mi to veľmi divné, akoby samostatne boli nesvojprávni, ale neviem aký mali dôvod. Nesúdim, len konštatujem môj názor. Teraz som bola na rodičku na strednej, bola plná trieda, len jeden manželský pár, možno dva- ešte sa nepoznáme, tak neviem presne. Ale príde mi to zbytočné, veď sa môžete striedať.

My ideme v stredu obaja.