icon

Dá sa zvládnuť magisterský študijný program bez bakalára?

sunny24
Včera o 13:05

Dobrý deň,
chcem študovať externe na tejto fakulte,ale keďže už mám jednu VS za sebou,tak mi ponúkajú možnosť ísť študovať rovno magistra. Dá sa to zvládnuť aj bez predchádzajúcich znalosti z bakalára ?
Ďakujem

eli3k
Včera o 13:18

@sunny24 co mas uz vystudovane?

eli3k
Včera o 13:26

@sunny24 tu si pozri studijny plan pre Bc a zhodnot sama, ako si na tom.
Studijny_plan_Bc_manazment-externe.pdf https://share.google/onn7hVBherOPGHjEu
Zavisi aj ako trajejtoriu si zvolis. Nieco je mozne lahko zvladnut bez predoslych vedomosti, nieco by bolo narocne. V dnesnej dobe, ak mas motivaciu sa ucit, nic nie je nemozne 😉

sunny24
autor
Včera o 14:16
@eli3k

@sunny24 tu si pozri studijny plan pre Bc a zhodnot sama, ako si na tom.
Studijny_plan_Bc_manazment-externe.pdf https://share.google/onn7hVBherOPGHjEu
Zavisi aj ako trajejtoriu si zvolis. Nieco je mozne lahko zvladnut bez predoslych vedomosti, nieco by bolo narocne. V dnesnej dobe, ak mas motivaciu sa ucit, nic nie je nemozne 😉

@eli3k dík za info.mám vyštudované právo. Keď som si porovnávala Bc. a Mgr. študijný plán,tak som mala pocit,že bez Bc. to Mgr. nedám.

sunny24
autor
Včera o 14:19
@eli3k

@sunny24 co mas uz vystudovane?

@eli3k koľkokrát do týždňa bývajú prednášky a cvičenia? A ako dlho trvajú v daný deň ?

anonym_ee0587
Včera o 14:35
@sunny24

@eli3k dík za info.mám vyštudované právo. Keď som si porovnávala Bc. a Mgr. študijný plán,tak som mala pocit,že bez Bc. to Mgr. nedám.

@sunny24 mas uz pravo? Tak potom predpokladam, ze jednu skolu mas za sebou a mala by si sa v tom vediet orientovat. Budes robit rozdielove skusky, to znamena, ze ti uznaju len tie, ktore su pre oba smery rovnake. Takze budes mat viac skusok ako bezni MGR. studenti.

eli3k
Včera o 14:44
@sunny24

@sunny24 aku specializaciu chces?

sunny24
autor
Včera o 14:45
@anonym_ee0587

@sunny24 mas uz pravo? Tak potom predpokladam, ze jednu skolu mas za sebou a mala by si sa v tom vediet orientovat. Budes robit rozdielove skusky, to znamena, ze ti uznaju len tie, ktore su pre oba smery rovnake. Takze budes mat viac skusok ako bezni MGR. studenti.

@anonym_ee0587 ďakujem za info. Áno,mám právo. No neviem,či tie rozdielove dám.

sunny24
autor
Včera o 14:46
@eli3k

@sunny24 aku specializaciu chces?

@eli3k rozmýšľala som financie alebo personálny manažment

eli3k
Včera o 14:49
@sunny24

@eli3k rozmýšľala som financie alebo personálny manažment

@sunny24 tak to su diametralne odlisne obory. Financny manazment bez matiky, statistiky, informatiky das asi tazko. Personalny mng si myslim, ze vpohode.
Je rozdiel sa zaviazat na 5rokov alebo len na 2r. Budes popri studiu pracovat?

sunny24
autor
Včera o 14:51
@eli3k

@sunny24 tak to su diametralne odlisne obory. Financny manazment bez matiky, statistiky, informatiky das asi tazko. Personalny mng si myslim, ze vpohode.
Je rozdiel sa zaviazat na 5rokov alebo len na 2r. Budes popri studiu pracovat?

@eli3k áno,pracujem.

eli3k
Včera o 14:57
@sunny24

@eli3k áno,pracujem.

@sunny24 ked chces druhy plnohodnotny titul na rozsirenie kariery, tak ten financny mng zacni bc studium - mozno ti niektore predmety uznaju...
Ak len si nieco rychlo dorobit, tak personalny mng mgr studium aj ti teda bc stupen cely uznaju z inej skoly.

anonym_a3058e
Včera o 15:02
@anonym_ee0587

@anonym_ee0587 tak si správ MBA, to je take všeobecne, kde nebudeš potrebovat zaklady

sunny24
autor
Včera o 15:40
@eli3k

@sunny24 ked chces druhy plnohodnotny titul na rozsirenie kariery, tak ten financny mng zacni bc studium - mozno ti niektore predmety uznaju...
Ak len si nieco rychlo dorobit, tak personalny mng mgr studium aj ti teda bc stupen cely uznaju z inej skoly.

@eli3k ďakujem,pomohla si mi 😉