icon

Dokončenie si školy po tehotenstve

15. aug 2021

Ahojte
Potrebujem radu, pomoc.
Minulý rok som prerušila štúdium kvôli tehotenstvu. Chýba mi posledný ročník na dokoncenie maturity.
Bolo to tu x-krá, že dieťa do jaslí alebo pri rodičoch, žiaľ moja situácia je iná, sama som. Škola mi nijako neponúka individuálny plán.

dijka123
•
15. aug 2021

tak jasle alebo opatrovatelku

karhu
•
15. aug 2021

preco by ti mali nukat, sama si ho ziadaj

abbey1
•
15. aug 2021

Škola ti môže, ale nemusí umožniť individuálny študijný plán. Ak nepochodis na tvojej škole, skús akúkoľvek obdobnú vo svojom okolí.

karolin99
•
15. aug 2021

Ja budem teraz v septembri v maturitnom ročníku, a o 2 týždne mám termín, žiadosť o individualne štúdium som si podala v juny (ale kamarátka si podáva každý rok na konci augusta) … a riaditeľ mi úplne vyhovel.

autor
•
15. aug 2021

@karhu ziadala no nemozu kvôli poriadku, kvôli praxu

autor
•
15. aug 2021

@karolin99 ktoru skolu mas?

karolin99
•
16. aug 2021

Hotelová (odbor - cestovný ruch a hotelierstvo) ty máš akú ? … ja mám na škole tiež prax a normálne mi to povolili, akurát s tým že tá prax musí byt do konca marca dorobena tak ako treba, takze budem chodiť keď budem mat čas na 2-3 hodinky denne a takto si to postupne dorobím

autor
•
16. aug 2021

@karolin99 zdravotka.. A just nechce povolit

karolin99
•
16. aug 2021

Ja to mám napríklad tak že ja by som mala mat odrobených 33hodin … čo je normálne v škole alebo na prevádzke od septembra do decembra každý druhý týždeň … čo si myslím že je aj dosť … tak ale všetko je o ľuďoch :/ my mame aj riaditeľa krory takéto študentky podporuje, nech to nevzdajú … lebo vie že keby prepustili na 3 roky, tak už by si školu 50% žiakov (aj viac) nedorobilo

autor
•
17. aug 2021

@karolin99 tak ja to šťastie nemam