Je maturita na hotelovej škole náročná?
Ahojte, je maturita na hotelovej náročná? Som v 5 ročníku na hotelke v Piešťanoch čiže budúci týždeň ma čaká maturita a veľmi sa bojím
tam to dávajú.
ak si nemala 4 z maturitných predmetov nie je sa čoho báť.
Aj moja dcéra onedlho maturuje. Síce nie na hotelovke, ale na tom nezáleží. Pripravuje sa intenzívne už niekoľko týždňov, vypracuváva si otázky, v škole ich z nich pravidelne skúšajú. Minulý týždeň dostala rozhodnutie o prijatí na VŠ, čo ju ešte viac nakoplo. Niektorí jej spolužiaci ešte stále nenabehli 🤷♀️ je to len a len v tvojich rukách. Ak sa pripravuješ, opakuješ, nie je dôvod aby si to nezvládla. Držím ti prsty, ver si!
Ved maturita je vsade rovnaka, primitivna skuska, akurat vas ma naucit sa ucit a nieco inteligentne zo seba vyprdnut
Ved maturita je vsade rovnaka, primitivna skuska, akurat vas ma naucit sa ucit a nieco inteligentne zo seba vyprdnut
@anonym_c54cf5 zase tak primitívna nie je. Nie každý má šťastie na ľahké otázky.

Keď ste ako tak dávali pozor na hodinách a stále si niečo opakovali ,nebudete mať problém,zas až také tažké niesu,spravila som maturity ľavou zadnou 🙂