icon

Je maturita na hotelovej škole náročná?

ivetka454
3. máj 2026

Ahojte, je maturita na hotelovej náročná? Som v 5 ročníku na hotelke v Piešťanoch čiže budúci týždeň ma čaká maturita a veľmi sa bojím

anonym_6ce483
3. máj 2026

Keď ste ako tak dávali pozor na hodinách a stále si niečo opakovali ,nebudete mať problém,zas až také tažké niesu,spravila som maturity ľavou zadnou 🙂

anonym_aa3c8a
3. máj 2026

tam to dávajú.
ak si nemala 4 z maturitných predmetov nie je sa čoho báť.

kocuris
3. máj 2026

Maturoval som tam pred vyše 30 rokmi, to dáš.

macka_j
3. máj 2026

ja tam idem zajtra s dcérou na prijímačky 🙂

nelka93
3. máj 2026

Žiadna maturita nie je náročná ak si na predmetoch neprepadala. To zvládneš

anonym_f84250
3. máj 2026

Aj moja dcéra onedlho maturuje. Síce nie na hotelovke, ale na tom nezáleží. Pripravuje sa intenzívne už niekoľko týždňov, vypracuváva si otázky, v škole ich z nich pravidelne skúšajú. Minulý týždeň dostala rozhodnutie o prijatí na VŠ, čo ju ešte viac nakoplo. Niektorí jej spolužiaci ešte stále nenabehli 🤷‍♀️ je to len a len v tvojich rukách. Ak sa pripravuješ, opakuješ, nie je dôvod aby si to nezvládla. Držím ti prsty, ver si!

sisska96
3. máj 2026

Ak nie si totálne tupá, tak zvladneš v pohode

anonym_c54cf5
3. máj 2026

Ved maturita je vsade rovnaka, primitivna skuska, akurat vas ma naucit sa ucit a nieco inteligentne zo seba vyprdnut

martinadomianova
Včera o 13:48
@anonym_c54cf5

Ved maturita je vsade rovnaka, primitivna skuska, akurat vas ma naucit sa ucit a nieco inteligentne zo seba vyprdnut

@anonym_c54cf5 zase tak primitívna nie je. Nie každý má šťastie na ľahké otázky.